Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας συμμετέχει στην Πανελλήνια Αθλητική Πανεπιστημιάδα

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας συμμετέχει στ...

Με τον αθλητή Παναγιώτη Παπαθανασόπουλο

Το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Πάλης θα διεξαχθεί στις 28 Μαϊου 2014 και ημέρα Τετάρτη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Αθλητικής Πανεπιστημιάδας.

Στο Πρωτάθλημα που διεξάγεται με τη μέριμνα και ευθύνη της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΑΤΕ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ) σύμφωνα με τους Διεθνείς ισχύοντες Κανονισμούς της FILA μπορούν να συμμετάσχουν όσοι διατηρούν την φοιτητική ιδιότητα και είναι κάτω των 28 χρόνων.

Ο αθλητής Παναγιώτης Παπαθανασόπουλος, φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, συμμετέχει στην κατηγορία των 125 κιλών της διοργάνωσης, στο στυλ της ελευθέρας πάλης. Ο νεαρός αθλητής του Ολύμπια Club ολοκληρώνει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες των προπονητών του ελπίζοντας σε κάποια διάκριση.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα 24/5/2014 ολοκληρώθηκε στην παραλία της Κατερίνης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο με την συμμετοχή του αθλητή Κώστα Λάζου του Συλλόγου Ολύμπια Club.

Ο Λάζος ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα +90 κιλά, κατέλαβε τελικά την πέμπτη θέση και δεν κατάφερε να μπεί στα μετάλλια που θα του εξασφάλιζαν την επιθυμητή πρόκριση για  το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling που φέτος θα γίνει στη χώρα μας 5-6 Ιούλιου 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις