Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και όμως! Ο Στουρνάρας έχει θαυμάστρια και μάλιστα Ελληνοαμερικανίδα...

Και όμως! Ο Στουρνάρας έχει θαυμάστρια κ...

Τι συνέβη έξω από το Μαξίμου

Αν νομίζετε ότι η χειρότερη δουλειά στον κόσμο είναι να είσαι υπουργός Οικονομικών στην Ελλάδα και μάλιστα την περίοδο της κρίσης, κάνετε λάθος. Οπως λάθος κάνετε αν νομίζετε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι (κυρίως γυναίκες) που αγαπούν τον κ. Ι. Στουρνάρα. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Παρασκευή πρωί ο υπουργός Οικονομικών πηγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την αναβάθμιση της χώρας μας από τον οίκο Fitch. Ο κ. Αντ. Σαμαράς ετοίμαζε μόνος του την ομιλία του για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα  (απεχθάνεται, όπως έμαθα, τους λογογράφους) και ζήτησε να μην τον ενοχλήσει κανείς. Ακόμη και τα τηλεφωνήματα βουλευτών και στελεχών για τα γενέθλιά του ζήτησε να τα κρατήσουν.

Για τον μοναδικό για τον οποίο διέκοψε την εργασία του για να συναντηθούν ήταν για τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος του εξήγησε πώς και γιατί έγινε η αναβάθμιση και τι προοπτικές έχει αυτή.

Ως εδώ καλά, θα πείτε..

Σε κάποια στιγμή ο κ. Στουρνάρας βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του και ακούει μια γυναικεία φωνή από το απέναντι πεζοδρόμιο της οδού Ηρώδου Αττικού να του φωνάζει: «Υπουργέ μου, κύριε Στουρνάρα, εδώ απέναντι είμαι».

Ο κ. Στουρνάρας το πρώτο που σκέφτηκε ήταν «ωχ, πάλι καμιά που θέλει να με βρίσει βρέθηκε μπροστά μου» και με πολύ μεγάλη επιφύλαξη γύρισε προς το μέρος της άγνωστης κυρίας. Οπότε έρχεται η έκπληξη:

«Είστε μάλαμα, συγχαρητήρια, τα κάνετε όλα καλά». Ο υπουργός Οικονομικών κοίταζε έκπληκτος, η φρουρά του νόμιζε ότι η κυρία τού έκανε πλάκα, ορισμένοι άλλοι έλεγαν «μα πού ζει η κυρία αυτή και τα βλέπει όλα καλά;», οπότε το μυστήριο λύθηκε:

«Κύριε υπουργέ, αλήθεια σας λέω, τα κάνετε όλα καλά, είμαι θαυμάστριά σας, είμαι Ελληνοαμερικανίδα» και η κυρία πήγε να τον συγχαρεί διά χειραψίας.

Μια κάμερα που βρισκόταν εκεί έτρεξε να συναντήσει την Ελληνοαμερικανίδα (μάλλον ο ρεπόρτερ θα την είδε ως είδος προς... εξαφάνιση) για να της πάρει συνέντευξη αλλά αυτή εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις