Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

5η η Εθνική των Νεανίδων στο Ολυμπιακό Τόξο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας

 5η η Εθνική των Νεανίδων στο Ολυμπιακό ...

Η Ελλάδα διεκδικεί 2 χάλκινα, με τον Αερικό και την ομάδα Νέων Ανδρών

 

Ακόμα μία διεθνή επιτυχία για την ελληνική τοξοβολία. Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων, αποτελούμενη από τις Αργυρώ Ανδρούτσου, Πολυξένη Μπαρούνη και Φοίβη Συναδινού, μετά από εντυπωσιακό αγώνα μπαράζ, κατέλαβε την 5η θέση στο ομαδικό, του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Όμως η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη μια και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διεκδικεί και δύο χάλκινα μετάλλια, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της τοξοβολίας, στην Ljubljana της Σλοβενίας, στην διοργάνωση που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (19-24.05.2014).

Οι τοξότες μας έχουν πάρει την πρόκριση στους δύο μικρούς τελικούς στο Σύνθετο Τόξο. Τα δύο χάλκινα μετάλλια θα διεκδικήσουν ο πρωταθλητής μας Χρήστος Αερικός, και η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών, αποτελούμενη από τους Χρήστο Αερικό, Δημήτρη Λαμπράκη και Δημοσθένη Λύρα.

Η Ομάδα του Σύνθετου Τόξου έχει σαν χορηγό στον αγώνα το Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και την κ. Κατερίνα Παναγοπούλου που είναι κοντά στην Τοξοβολία και στηρίζει τόσο τις προσπάθειες των αθλητών μας όσο και της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports