Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βετούλας: "Δίκαια η Μακάμπι Τελ Αβίβ"

Βετούλας: "Δίκαια η Μακάμπι Τελ Αβίβ"

Ο Πατρινός τεχνικός του Απόλλωνα είδε και τους τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο του φετινού Final Four της Ευρωλίγκας

Στο Μιλάνο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Βετούλας, για να παρακολουθήσει από κοντά το φετινό Final Four. Ο Πατρινός τεχνικός του Απόλλωνα βρέθηκε στο «Mediolanum Forum» και είδε και τους τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο του φετινού Final Four της Ευρωλίγκας. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» τόνισε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίκαια έφθασε στην κορυφή της Ευρώπης:

«Η Μακάμπι με τη συμμετοχή της στο φετινό Final Four και την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας απέδειξε ότι σε τέτοιες διοργανώσεις δεν υπάρχουν φαβορί. Θεωρώ ότι σε αυτούς τους αγώνες μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πόσο καλά προετοιμασμένος παρουσιάζεται και τι κίνητρο έχεις. Και όπως φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα η Μακάμπι ήταν πολύ καλά διαβασμένη και στα δύο παιχνίδια, έβγαλε ενέργεια και κέρδισε δίκαια.

Τόσο το επίπεδο της διοργάνωσης όσο και των αθλητών που συμμετείχαν σε αυτή ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Πλέον στο μπάσκετ για να φτάσεις στον στόχο σου θα πρέπει να είσαι καλός αθλητής και το τριήμερο στο Μιλάνο είδαμε παίκτες που το έχουν καταλάβει αυτό και μέσα από το παιχνίδι τους το παρουσιάζουν κιόλας». Είπε ακόμα…

Για το Σοφοκλή Σχορτσανίτη: «Θεωρώ ότι ο Σοφοκλής για το χρόνο που αγωνίζεται είναι χρήσιμος για τη Μακάμπι και αυτό το είδαμε και στον τελικό. Μπορεί να έμεινε καθηλωμένος με πέντε φάουλ στην παράταση, όμως υπήρξε καταλυτικός στα δέκα λεπτά συμμετοχής του με εννέα πόντους, τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, μία ασίστ και τέσσερα κερδισμένα φάουλ. Πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του».

Για το Χρήστο Χριστοδούλου, που ορίστηκε πρώτος διαιτητής στον τελικό: «Είναι τιμή για την Ελλάδα αλλά και για τον πατραϊκό αθλητισμό που σε ακόμα ένα Final Four της Ευρωλίγκα διεύθυνε ο Πατρινός διαιτητής, Χρήστος Χριστοδούλου. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για τους «αιώνιους» και την απουσία τους από το Final Four: «Βάσει των αποτελεσμάτων, στο Μιλάνο βρέθηκαν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ελληνική εκπροσώπηση απουσίαζε φέτος, όμως πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσαν να είχαν προκριθεί στο Final Four. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε μέχρι τέλους, όμως πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το μειονέκτημα της έδρας που είχε στην τελευταία σειρά των αγώνων που έδωσε, αλλά και οι τραυματισμοί, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια τα όποια όπως φάνηκε και βάσει αποτελέσματος του στοίχισαν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports