Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν η Άννα Παυλάτου έκανε τον κόσμο όλο να χορεύει συρτάκι - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Άννα Παυλάτου έκανε τον κόσμο όλο...

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίνδεϊ

Η Άννα Πολάτου, που έχασε τόσο άδοξα και ξαφνικά τη ζωή της, στην εθνική οδό - καρμανιόλα της Πατρών - Πύργου, συμμετείχε στη "χρυσή" ομάδα ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς του Σίνδεϊ.

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου 2000 όταν η ελληνική εθνική ομάδα του ανσάμπλ ανέβαινε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και χάρη σε αυτήν, ο ελληνικός ιστός ανυψωνόταν στο γυμναστήριο της αυστραλιανής πόλης.

Η Χαρά Καρυάμη, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Μαρία Γεωργάτου, η Άννα Πολλάτου, η Εύα Χριστοδούλου και η Κλέλια Πανταζή είχαν κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Δείτε το βίντεο:

Η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1983 στην Κεφαλλονιά. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την ρυθμική γυμναστική το 1988. Σύλλογός της ήταν ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων Αργοστολίου και προπονήτριές της οι Φατέεβα, Πολυχρονίδου και Καλαμπόκα.

Πέτυχε τις περισσότερες διακρίσεις της με την Εθνική ανσάμπλ με την οποία σημείωσε την μεγαλύτερή της επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ συγκεντρώνοντας 39.285 βαθμούς.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων (2 στεφάνια - 3 κορδέλες) και στις 10 κορύνες, ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και στα τρία αυτά αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 1999.

Στο διεθνές meeting του Τιέ το 2000 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 2 στεφάνια - 3 κορδέλες, το ασημένιο στο σύνθετο και το χάλκινο στις κορύνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις