Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοικτή στήριξη του Κώστα Σημίτη στην "Ελιά"

Ανοικτή στήριξη του Κώστα Σημίτη στην &q...

Υπογράφει σχετικό άρθρο

Μία μέρα πριν από τον α’ γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, παρεμβαίνει με  άρθρο του για τη λειτουργία της Ε.Ε. αλλά και το εγχείρημα της Ελιάς.

Σε μία προφανή κίνηση να συσπειρώσει την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ αλλά και να ενισχύσει το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς αλλά και τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες, που υποστηρίζει το κοινό σχήμα, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, παρεμβαίνει σύμφωνα με πληροφορίες με άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής (σ.σ. που κυκλοφορεί ενόψει εκλογών κυκλοφορεί αύριο Σάββατο όπως όλες οι εφημερίδες).

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κύριος Σημίτης θα επισημαίνει ότι η υπέρβαση της πολυεπίπεδης κρίσης αλλά και ο προοδευτικός μετασχηματισμός της ελληνικής κοινωνίας συνεπάγονται την ισχυροποίηση της Ελιάς και την ουσιαστική πολιτική ενίσχυση της Ελιάς ως ενός πόλου σταθερότητας και προόδου στο πολυκατακερματισμένο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Επιπλέον, ο κύριος Σημίτης θα επισημαίνει την ανάγκη για δημοκρατικότερη λήψη των αποφάσεων σε επίπεδο ΕΕ, ώστε να αποκατασταθεί η τρωθείσα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των Βρυξελλών και των Ευρωπαικών λαών.

Υπενθυμίζεται ότι καθ όλη την ταραγμένη περίοδο, που έζησε η χώρα μας τα τελευταία 6 χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός παρενέβαινε συχνά πυκνά για με άρθρα και ομιλίες του ασκώντας κριτική στον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης από την ηγεσία της ΕΕ, απορρίπτοντας την υπερσυντηρητική συνταγή, που η τελευταία είχε υιοθετήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις