Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρόταση γάμου - έκπληξη έκανε Πατρινός στην αγαπημένη του, στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε, η οποία είχε πάει αμέριμνη να δει τον "Αmazing Spiderman 2"

Πρόταση γάμου - έκπληξη έκανε Πατρινός σ...

Ο γαμπρός είχε γυρίσει και τρίλεπτο φιλμ που προβλήθηκε στην αίθουσα ως τρέιλερ - Το βίντεο στο youtube έχει ήδη χιλιάδες προβολές

Με σκηνικό μία κινηματογραφική αίθουσα της Πάτρας, των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, πριν από λίγες μέρες εκτυλίχθηκε μία πολύ ρομαντική ιστορία που είχε να κάνει με μία πρόταση γάμου ενός νεαρού άνδρα από την Πάτρα, του Φίλιππου στην αγαπημένη του, τη Δήμητρα που έμεινε στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό.

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, η αγαπημένη του βρισκόταν σε αίθουσα των Ster cinemas, στην Βέσο Μάρε για να παρακολουθήσει την ταινία μπλοκμπάστερ «Amazing Spiderman 2» με τον Άντριου Γκάρφιλντ και την Έμμα Στόουν.

Στο ξεκίνημα της προβολής που παίζονταν τα τρέιλερ, ξαφνικά άρχισε να προβάλλεται ένα διαφορετικό τρίλεπτης περίπου διάρκειας φιλμάκι που έδειχνε έναν άνδρα σπορ ντυμένο με τζιν και σπορ παπούτσια, ο οποίος αφού πρώτα πέρασε από γνωστό χρυσοχοείο της Πάτρας, στην οδό Πατρέως και διάλεξε με προσοχή και γούστο ένα δαχτυλίδι – μονόπετρο, στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο του και πήγε στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Εκεί τον περίμενε ένας ακόμη φίλος (μέσα στο σχέδιο κι αυτός) και του έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για να το συνδυάσει με το δαχτυλίδι. Λίγο πριν το φιλμάκι ολοκληρωθεί (απ’ όσο πληροφορήθηκε το thebest.gr, η κοπέλα παραξενεύτηκε με το φιλμ και νόμισε ότι ήταν κάποιο καινούριο διαφημιστικό κλιπ) ο Φίλιππος μπήκε με φόρα στην αίθουσα και παρουσία και των υπόλοιπων θεατών που ξαφνιάστηκαν αλλά κατόπιν άρχισαν να χειροκροτούν και να απαθανατίζουν με τα κινητά τους την όλη φάση, κάλεσε την αγαπημένη του στο διάδρομο της αίθουσας, έσκυψε ως ιππότης και της πρόσφερε το δαχτυλίδι, κάνοντας της φυσικά την ρομαντική πρόταση γάμου.

Εκείνη όπως μαρτυρά το βιντεάκι που ήδη έχει γίνει ανάρπαστο στο youtube και είναι στα πιο δημοφιλή αυτών των ημερών (αναζητήστε το ως golfinos.k - είναι η ονομασία της Πατρινής επιχείρησης φωτογραφήσεων και βίντεο γάμων) βρέθηκε προ εκπλήξεως και αγκάλιασε θερμά τον Φίλιππο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους εργαζόμενους των Ster που ήταν κι αυτοί γνώστες του όλου σχεδίου, η κοπέλα προφανώς λόγω του τρακ και του αιφνιδιασμού, λέγεται ότι εκείνη την στιγμή δεν του απάντησε, ωστόσο η ενθουσιώδης ανταπόκριση της και η αγκαλιά και φιλιά με τον αγαπημένο της την ώρα που γονάτισε για να της προσφέρει το μονόπετρο, μαρτυρά ότι ο γάμος των παιδιών δεν θα είναι μακριά.

Ο σινεφίλ γαμπρός αξίζει να τονίσουμε ότι είχε συνεννοηθεί με τα Ster Cinemas της Πάτρας και έχοντας μαζί του συνεργείο (κάμερα) είχε πάει το σαββατοκύριακο στον πολυκινηματογράφο της Ακτής Δυμαίων όπου και είχε κάνει τα γυρίσματα του φιλμ.

Μπράβο του για την όλη έμπνευση και ιδέα και φυσικά το θάρρος του!

Eπιμέλεια - Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight