Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει ποσοτικός στόχος...

Βέβαιος ότι μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα

Βέβαιος ότι μπορεί να υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα ακόμα και σε περίπτωση που Νέα Δημοκρατία και Ελιά δε λάβουν υψηλά ποσοστά στις Ευρωεκλογές εμφανίζεται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός επεσήμανε ότι « όποιο αποτέλεσμα της ευρω-κάλπης δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπάρχει η δεδηλωμένη στη Βουλή».

Αναφερόμενος στο δίλημμα Βενιζέλου, σχολίασε πως η Ελλάδα είναι «η μόνη χώρα στην Ευρώπη η οποία συνδέει το όποιο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για την Ελιά με εγχώριες πολιτικές εξελίξεις».

Αναφορικά με την αλλαγή ονόματος της ΝΔ, εμφανίστηκε αντίθετος λέγοντας ότι «το όνομα είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του κόμματος». του ονόματος της ΝΔ, το οποίο όπως είπε είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του κόμματος.

«Αυτό που συζητάμε για Νέα Ελλάδα, εμένα μου φαίνεται αφόρητα παλιό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το Δημόσιο, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015, αλλά ούτε για τη διαθεσιμότητα «με τη μορφή που τη γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Τόνισε, δε, ότι οι αλλαγές στο Δημόσιο περιλαμβάνουν και προσλήψεις, με προτεραιότητες την ενίσχυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, την Υγεία και τα σώματα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις