Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Δουλέψαμε για τους Πατρινούς, δεν τους δουλέψαμε!

Δουλέψαμε για τους Πατρινούς, δεν τους δουλέψαμε!

Του Γιώργου Σιγαλού, Αντιδημάρχου

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο κίνδυνος να παρασυρθούν οι Πατρινοί ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα από μια έντονη διάθεση τιμωρίας που διακατέχει μεγάλο μέρος της κοινωνίας για τις επιπτώσεις της κρίσης, είναι υπαρκτός.

Δικαιολογώ και κατανοώ το αίσθημα του θυμού που διακατέχει (και) την τοπική μας κοινωνία, ωστόσο δεν το συμμερίζομαι και δεν θα ήθελα να το δω να εκφράζεται στην κάλπη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για την Πάτρα, επιλέγουμε τον καταλληλότερο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της, για την ορθότερη διαχείρισή τους.

Η παράταξη του Γιάννη Δημαρά έκανε το καλύτερο δυνατό για την πολύ μεγαλύτερη διοικητικά Πάτρα, κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, με λιγοστούς οικονομικούς πόρους, και μάλιστα στο απόγειο της κρίσης.

Δουλέψαμε έντιμα για τους Πατρινούς, δεν τους δουλέψαμε. Και ας μην προβάλαμε το έργο μας, ας μην καλλιεργήσαμε γι’ αυτό δημόσιες σχέσεις. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, αυτό που έπρεπε. Ακόμη και με λάθη, ελλείψεις και παραλείψεις.

Είναι η σειρά των Πατρινών τώρα να το αξιολογήσουν, να μας κρίνουν και να αποφασίσουν.

Από την πλευρά μας ζητάμε από τους συνδημότες μας την ανανέωση της λαϊκής εντολής για μια δεύτερη θητεία, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, με γνώμονα τη διάθεση μας για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη πόλη, με εφαλτήριο μια πραγματικά ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις, και με γνώμονα την εμπειρία που έχουμε πλέον αποκτήσει από τα λάθη μας. Δεν τα αποποιούμαστε, δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτά, γιατί μας έδειξαν και μας δείχνουν τον σωστό δρόμο.

Η μεγάλη ώρα, η ώρα της κάλπης , η ώρα της κρίσιμης απόφασης έφτασε. Ας αποφασίσουν οι συνδημότες μας, έχοντας ήσυχη τη συνείδησή τους και με το χέρι στην καρδιά τους, για το καλύτερο. Γιατί μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις