Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έριξε μπουνιά στον Δήμαρχο Μεσολογγίου!

Έριξε μπουνιά στον Δήμαρχο Μεσολογγίου!

Ο δήμαρχος ζήτησε την σύλληψη του ανθρώπου που τον χτύπησε

Η Α.Ε.Μεσολογγίου νίκησε την Καλαμάτα με 1-0 για τη Γ' Εθνική, αλλά δυστυχώς τον αγώνα σημάδεψαν επεισόδια μέσα στο γήπεδο, με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη να δέχεται γροθιά από μέλος του τεχνικού τιμ της Καλαμάτας!

Λίγα λεπτά μετά το γκολ με πέναλτι απο την ομάδα της Α.Ε.Μ. (1-0), σε επίθεση της Καλαμάτας τραυματίστηκε παίκτης της Α.Ε.Μ. Τότε ο προπονητής της ομάδας της Καλαμάτας Μίλτος Γκόφας πήγε προς τον παρατηρητή του αγώνα και διαμαρτυρήθηκε ώστε να βγεί έξω απο τον αγωνιστικό ο τραυματίας παίκτης, για να συνεχιστεί το ματς.

Αντέδρασαν απο τον πάγκο της Α.Ε.Μ. προς τον προπονητή της Καλαμάτας και τότε ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ παραγόντων στο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τότε δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο απο άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο της Καλαμάτας και ήταν, όπως έγινε και η καταγγελία, ο Ιωσήφ Λουκάς, βοηθός προπονητή της Καλαμάτας .Ο δήμαρχος ζήτησε την σύλληψη του ανθρώπου που τον χτύπησε και ο Ιω. Λουκάς πήγε στο αυτόφωρο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports