Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Σκούπισε" τον Άρη ο Ολυμπιακός

"Σκούπισε" τον Άρη ο Ολυμπιακός

Εύκολα το 2-0 και την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το «εμπόδιο» του Άρη στα προημιτελικά της Α1, αφού νίκησε εύκολα τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη με 74-59, έκανε το 2-0 και θα παίξει στους ημιτελικούς (ξεκινούν την Τρίτη) με τον Πανιώνιο.

Η πειραϊκή ομάδα μπήκε από την αρχή με διάθεση να τελειώνει γρήγορα με την πρόκριση και παρά τις απουσίες των Λοτζέσκι, Σερμαντίνι, Κατσίβελη έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενη με 17-8.

Το τρίποντο του Σλούκα έδωσε στη διαφορά διψήφια τιμή (22-11), ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 36-26 με πάντα προηγούμενους τους «ερυθρόλευκους». Η απουσία του (τραυματία) Βεζένκοφ φαινόταν ξεκάθαρα στην επίθεση των γηπεδούχων, την ώρα που οι αντίπαλοί τους έβρισκαν λύσεις σχεδόν από το σύνολο των παικτών που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Άρης μείωσε στους έξι (32-38) στις αρχές της τρίτης περιόδου αλλά ο Ολυμπιακός έτρεξε επιμέρους σκορ 18-2 και έφτασε ως το +22 (56-34), με πρωταγωνιστή τον Περπέρογλου που σημείωσε 10 πόντους στο συγκεκριμένο διάστημα, στον επίλογο –ουσιαστικά- της αναμέτρησης.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports