Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2014: Στο β' ημιτελικό απόψε η Ελλάδα με το Rise Up!

Eurovision 2014: Στο β' ημιτελικό απόψε ...

Δείτε βίντεο από τις πρόβες

Με πολλή αγωνία περιμένουν οι φαν της Eurovision να δουν και τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό, από τον οποίο θα περάσουν δέκα χώρες επί συνόλου δεκαπέντε που θα παρελλάσουν στη σκηνή λίγο μετά τις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας). Ανάμεσά τους και η Ελλάδα, ελπίζοντας πως τα αγόρια Freaky Fortune και Riskykidd, με το ξεσηκωτικό «Rise Up» θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού το Σάββατο.

Πάντως, φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για τους Freaky Fortune-Riskykidd, μετά και την τελευταία επίσημη πρόβα τους το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ απόψε το βράδυ αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, φωνάζοντας δυνατά «Rise Up»!

Στο πρώτο μέρος του β' ημιτελικού θα παρουσιαστούν οι εξής χώρες: Νορβηγία, Ισραήλ, Γεωργία, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Μάλτα, ενώ στο δεύτερο μέρος θα διαγωνιστούν οι: ΠΓΔΜ, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Σλοβενία, Λευκορωσία, Ελλάδα και Ελβετία.



Δείτε την πρόβα Freaky Fortune και Riskykidd:

Τα «στοιχήματα» για το Rise Up

Περνάμε στην τελική φάση του διαγωνισμού της Eurovision, σύμφωνα με τα προγνωστικά των διαδικτυακών γραφείων στοιχημάτων, ενώ τα ποσοστά σημείωσαν σημαντική άνοδο λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό και μετά τις πρόβες των Freaky Fortune και του Riskykidd στη σκηνή του «B&W Hallerne»!

Η εμφάνιση που έχει ετοιμάσει η ελληνική αποστολή φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς η Ελλάδα έρχεται τρίτη στις αποδόσεις για τις χώρες του β’ ημιτελικού που θα προκριθούν στον τελικό του Σαββάτου, μετά τη Ρουμανία και τη Νορβηγία, ενώ τη δεκάδα -σύμφωνα με τα «στοιχήματα» θα συμπληρώσουν οι: Αυστρία, Μάλτα, Ισραήλ, Φινλανδία, Σουηδία, Πολωνία και Ιρλανδία.

Ο α' ημιτελικός, η εκρητική Ουκρανή και η αποδοκιμασία της Ρωσίας

Να σημειωθεί πως δέκα χώρες πήραν ήδη το εισιτήριο για τον τελικό διαγωνισμό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη. Ειδικότερα, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Ρωσία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Σουηδία, Ολλανδία και Ισλανδία θα εμφανιστούν το Σάββατο 10 Μαΐου, στον τελικό του διαγωνισμού. 

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αποδοκιμασία που έτυχε η αποστολή της Ρωσίας, όταν τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως περνούν στον τελικό οι δίδυμες Ρωσίδες, μέσα στο χώρο του σταδίου ακούστηκαν γιουχαρίσματα.

Πάντως, οι Eurofans δήλωσαν πως «στο διαγωνισμό δεν χωρούν αποδοκιμασίες», ενώ θέμα έχει τεθεί και με το πού θα πιστωθούν οι ψήφοι από την Κριμαία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight