Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο Α' Νεκροταφείο - Ένατη διάρρηξη μέσα σ' ενάμισι μήνα - Παραβίασαν το οστεοφυλάκιο!

Πάτρα: Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμ...

Σήμερα τα ξημερώματα

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στο Α' Νεκροταφείο Πατρών καθώς... χάνει κανείς το μέτρημα με τις απανωτές διαρρήξεις των τελευταίων εβδομάδων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr σήμερα την νύχτα σημειώθηκε μια ακόμη διάρρηξη, η ένατη κατά σειρά μέσα σε ενάμισι μήνα.

Άγνωστοι παραβίασαν τον χώρο του οστεοφυλακίου και προξένησαν φθορές.

Να σημειωθεί ότι στις 25 Απριλίου, με αφορμή άλλη διάρρηξη, ο Δήμος Πατρέων σε ανακοίνωση του επεσήμαινε τα εξής:

"Για άλλη  μια φορά ο Ιερός Ναός των Αγγέλων στο Ά΄ Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, έγινε στόχος «αγνώστων»  διαρρηκτών κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.  Είναι κάτι  παραπάνω από προφανές ότι η δολιοφθορά και η ιεροσυλία, είναι η απάντηση  των συμφερόντων που επί χρόνια λυμαίνονταν τα νεκροταφεία, στο ξεκαθάρισμα  που έκανε η Δημοτική Αρχή και στο μεγάλο  χτύπημα στα κυκλώματα   που  είχαν μετατρέψει τα Κοιμητήρια σε τσιφλίκι τους και σε μέσο προσπορισμού τους.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός  ότι τα Δημοτικά  Κοιμητήρια έγιναν ξαφνικά στόχος απανωτών διαρρήξεων  και μάλιστα αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της δημοτικής αρχής για το πάρτι της ασυδοσίας  και της κακοδιαχείρισης  που είχε επί χρόνια στηθεί  σε αυτά.

Η δημοτική αρχή ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους μεθοδεύσεις είναι κατάπτυστες, κρίνονται από τους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσουν ή να εμποδίσουν  την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και  την απόδοση ευθυνών σε όποιους και αν  αυτές ανήκουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις