Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η Νέλλυ Βεργοπούλου παρουσιάζει τις "ΝΥΜΦΕΣ"

Πάτρα: Η Νέλλυ Βεργοπούλου παρουσιάζει τ...

Την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Τζάκι

H Νέλλυ Βεργοπούλου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της fashionshow που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαϊου στο ξενοδοχείο “Τζάκι“.

Η νέα συλλογή της σχεδιάστριας είναι εμπνευσμένη από τις νύμφες, τις μυθολογικές αυτές ημίθεες κοπέλες. Γυναικείες μορφές, κάπου ανάμεσα στις θνητές και στις θεές, τρέφονταν με το νέκταρ των θεών, την αμβροσία. Πνεύματα του γλυκού νερού, τόνιζαν τη σημασία του για την ύπαρξη της ζωής. Μελίες, νύμφες των δασών και των δέντρων, Ωκεανίδες και Νηρηίδες, νύμφες της θάλασσας, Ορειάδες νύμφες των πηγών, Κιθαιρωνίδες, Ελικωνιάδες και Δικταίες νύμφες των Δασών-Δρυάδες ή Αμαδρυάδες και Νύμφες των ποταμών, λιμνών και πηγών, οι Ναϊάδες.

Η συλλογή αποτελείται από 4 ενότητες: κοκτέιλ, εναλλακτικές προτάσεις μαγιώ, evening σε έντονα υφάσματα και bridal σε μονοχρωματικά σύνολα. Θα έχει έντονες αναφορές στο κίνημα του ρομαντισμού, όπου κυρίαρχο στοιχείο είναι το συναίσθημα και όχι η λογική. Το “μυστικό” είναι πως υπάρχει μια μεγαλύτερη ελευθερία στη φόρμα με έμφαση στην πρόκληση συγκίνησης μέσω των αντιθέσεων. Από τη μία η παιχνιδιάρικη και αθώα διάσταση των νυμφών, που τρέχουν και γελούν με τον Πάνα, και από την άλλη ο κρυφός τους δυναμισμός ως προστάτιδες της φύσης.

Θα δείτε παστέλ χρώματα να διαδέχονται έντονες χρωματικές παλέτες και αέρινα υφάσματα δίπλα σε κρουστές δαντέλες και πτυχώσεις από σαντούκ. Η Νέλλυ Θα παρουσιάσει στη νέα αυτή επίδειξη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και νυφικά με μία πολύ διαφορετική ματιά.

Τα ρούχα συνδυάζονται με ιδιαίτερα κοσμήματα από ημιπολύτιμους ακατέργαστους λίθους σαν μια αναφορά στην ακατέργαστη ομορφιά της φύσης. Τα κορίτσια της επίδειξης θα μεταμορφωθούν σε πνεύματα που θα περπατήσουν ανάμεσά μας για να μας μεταφέρουν στον δικό τους μαγικό κόσμο.

Χορηγός επικοινωνίας Βeau Sillage

Photos by Γιώργος Κύζας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight