Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαβάστε ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των υποψηφίων σε Πάτρα Δυτική Αχαία και Δήμο Ερυμάνθου, όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο-Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, οι συνδυασμοί και τα εμβλήματά τους

Διαβάστε ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των υποψηφίων σε...

Χιλιάδες οι υποψήφιοι, σε δημοτικές ενότητες τοπικές κοινότητες και τοπικά συμβούλια

Διαβάστε όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων όλων των δημοτικών παρατάξεων της Πάτρας της Δυτικής Αχαίας και τουη Δήμου Ερυμάνθου, όπως ανακηρύχθηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πατρών

 

Το πολυμελές Πρωτοδικείο Πατρών:

Αποτελούμενο από τους Δικαστές, Βασιλική Καρβέλα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ευάγγελο Κωστακιώτη, Πρωτοδίκη, Εισηγητή, Κωνσταντίνο Ρήγα, Πάρεδρο και από το Γραμματέα Βασίλειο Μπισμπίκη.

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 3 Μαϊου 2014,  η οποία ορίσθηκε δυνάμει της υπ΄αριθμ. 130/2014 (αριθμ. κατάθ. 1219/2014) πράξη της Προέδρου Πρωτοδικών Πατρών, Χρυσούλας Μανέτα, για να δικάσει  την παρακάτω υπόθεση:

Στον Γραμματέα του Δικαστηρίου αυτού επιδόθηκαν από διαφόρους υποψηφίους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων οι οποίοι περιλαμβάνονται σε καταρτισθέντες συνδυασμούς, έγγραφες δηλώσεις και εμπρόθεσμες συμπληρωματικές αυτών, οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από αυτούς (σύμφωνα με τα άρθρα 19 του Ν. 3852/2010 «Νέα  Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοικησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») και ζητούν να ανακηρυχθούν υποψήφιοι Δήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, Σύμβουλοι Δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων καθώς και  εκπρόσωποι τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων Πατρέων, Δυτικής Αχαϊας και Ερύμανθου

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗΣ  ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ

Αφού έλαβε υπόψη του όλες τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν και τα άλλα έγγραφα που επισυνάπτονται σε αυτές.

ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

Επειδή, νόμιμα φέρεται η κρινόμενη υπόθεση, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν. 3852/2010 «Νέα  Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοικησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», η οποία αφορά ανακήρυξη συνδυασμών υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, συμβούλων Δημοτικών και τοπικών Κοινοτήτων καθώς και επροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων, των Δήμων Πατρέων, Δυτικής Αχαϊας και Ερύμανθου, η οποία θα γίνει την 18η Μαίου 2014.

Επειδή όλες οι δηλώσεις  των υποψηφίων  Δημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και Συμβούλων Τοπικών Κοινοτήτων είναι υπογεγραμμένες από αυτούς, επιδόθηκαν νόμιμα και εμπρόθεσμα στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου αυτού, δηλαδή είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας, στις οποίες δηλώνουν σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, τα ονόματα και τα εμβλήματα των συνδυασμών, όπως παρακάτω:

 

Α.-  ΔΗΜΟΣ  ΠΑΤΡΕΩΝ

1) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ και με έμβλημα «η λέξη ΛΑΙΚΗ και από κάτω η λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πελετίδη Κωνσταντίνο του Γεωργίου.

2) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία Πρωτοβουλία για την Πάτρα και με έμβλημα: Η επωνυμία του συνδυασμού (Πρωτοβουλία για την Πάτρα) σε δύο παράλληλους στίχους, στα δεξιά υπάρχει παράσταση κλάδου ελαίας και κάτω απ’ αυτά υπάρχει ευθεία γραμμή χρώματος κίτρινου και γκρι, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τζουραμάνη Ανδρέα του Αχιλλέως .

3) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ και έμβλημα: ένα ορθογώνιο περίγραμμα που περιέχει τις λέξεις: Δημοτική κίνηση, κοινοτικόν, Για μια αυτόνομη παρέμβαση στο Δήμο Πατρέων, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Ντρίνια του Χρήστου.

4) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και με έμβλημα: το περίγραμμα της πόλης με το λιμάνι και το φάρο και με μικρά γράμματα Ανυπότακτη Πολιτεία, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πατούχα Χρήστο του Κωνσταντίνου.

5) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «Ανταρσία στην Πάτρα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» και με έμβλημα: διαδηλωτές με σηκωμένες τις γροθιές και μια μεγάλη υψωμένη σημαία μπροστά από το Φάρο της Πάτρας, με υποψήφια Δήμαρχο την Ζάγκλα Νικολίτσα (Λέττα) του Γεωργίου.

6) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία Πάτρα: Η δική μας Πόλη και με έμβλημα: την εικόνα και μόνο της παράστασης του συντριβανιού που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά  του πάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα και δίπλα με καλλιγραφικά γράμματα το «Πάτρα: Η δική μας πόλη!», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τζανάκο Νικόλαο του Γεωργίου.

7) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» και με έμβλημα: γραφιστική παράσταση με φιγούρες ανθρώπων με φόντο περίγραμμα κάστρου και ακριβώς κάτω και αριστερά από το γραφιστικό η λέξη «Πάμε» σε πλάγια καλλιγραφική γραφή, από κάτω με κεφαλαία γράμματα οι λέξεις «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» και ακριβώς από κάτω το όνομα «Βίβιαν Σαμούρη» σε πλάγια καλλιγραφική γραφή, με υποψήφια Δήμαρχο την Σαμούρη-Βαγενά Ακριβή (Βίβιαν) του Δημητρίου.

8) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» και με έμβλημα: ορθογώνιο περίγραμμα εντός του οποίου απεικονίζονται στην αριστερή του πλευρά οι φιγούρες ενός ζευγαριού που κρατούν από το χέρι ένα παιδί, τον ήλιο πάνω από τη θάλασσα και δεξιά τους με κεφαλαία γράμματα την λέξη Ρ.Α.Π. και από κάτω με μικρά γράμματα τις λέξεις Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σπαρτινό του Νικολάου.

9) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ – ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ» και με έμβλημα: μία γραφική απεικόνιση ενός φτερωτού λιονταριού συμπλεκόμενου με τις λέξεις Πάτρα Δυνατή και κάτωθεν τούτων οι λέξεις ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Οικονομόπουλο Νικόλαο του Βασιλείου.

10) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» και με έμβλημα: τρεις ανθρώπινες φιγούρες κρατώντας μια κιθάρα, μία σκαπάνη και ένα πληκτρολόγιο αντίστοιχα, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιωτόπουλο Ανδρέα του Αντωνίου.

11) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ Τώρα, για την Πάτρα!» και με έμβλημα: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ γραμμένο με κεφαλαία γράμματα, στην επόμενη γραμμή ακολουθεί η φράση «Τώρα, για την Πάτρα!» η οποία έχει κόκκινη υπογράμμιση που καταλήγει σε τρίφυλλο άνθος, με κόκκινο πράσινο και μπλε χρώμα στα πέταλά του, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημαρά Ιωάννη του Σταματίου.

12) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «Νέα Πόλη» και με έμβλημα: ήτοι μια έγχρωμη σειρά ψηλών και χαμηλών κτιρίων, τα χρώματα των οποίων είναι κατά σειρά σε αποχρώσεις του κίτρινου, του πορτοκαλί, του κόκκινου, του μωβ, πράσινου και μπλε. Μπροστά από την πόλη υπάρχει μία γέφυρα με τέσσερις πυλώνες σε γκρι απόχρωση και όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζονται στη θάλασσα. Επάνω στον αντικατοπτρισμό αναγράφεται με χειρόγραφη γραφή σε γκρι απόχρωση το όνομα Νέα Πόλη. Πάνω από την σειρά κτιρίων υπάρχει μία μπλε γραμμή πάνω από την οποία έχει με γκρι γράμματα το όνομα του επικεφαλής του συνδυασμού (Κώστας Χριστόπουλος) και η ιδιότητά του (υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων), με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χριστόπουλο Κωνσταντίνο του Χρήστου-Αριστείδη.

 

Β.- ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

1) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Δυτικής Αχαϊας με την επωνυμία ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και έμβλημα: «η λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω η λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανόπουλο Αλέξιο (Αλέκο) του Δημητρίου.

2) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Δυτικής Αχαϊας με την επωνυμία «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και με έμβλημα: την απεικόνιση δύο ανθρωπίνων φιγούρων που ανταλλάσουν χειραψία με φόντο το Δήμο Δυτικής Αχαίας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νικολάου Χρήστο του Γεωργίου.

3) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Δυτικής Αχαϊας με την επωνυμία «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ-ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και με έμβλημα: ένα κλαδί ελιάς με τέσσερα φύλλα και δύο καρπούς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γκοτσούλια Διονύσιο του Βασιλείου.

4) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Δυτικής Αχαϊας με την επωνυμία «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» και με έμβλημα: τη διαφορετική πινελιά, ακίδα στα τοπικά δρώμενα της Δυτικής Αχαΐας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κουνάβη Παναγιώτη του Ανδρέα

 

 

 

 

Γ.- ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

1) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Δυτικής Αχαϊας με την επωνυμία ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ και έμβλημα: «η λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω η λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τσουμπρή Γεώργιο του Χαραλάμπους.

2) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου με την επωνυμία ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ και με έμβλημα ένα κύκλο που περιέχει δύο κορυφές και την φράση Συμπόρευση για τον Ερύμανθο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Καρπή Αθανάσιο (Θάνος) του Κωνσταντίνου.

3) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου με την επωνυμία ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεωργακόπουλο Παναγιώτη του Παναγιώτη.

4) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου με την επωνυμία ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ και με έμβλημα: Η βουνοκορφή του Ερύμανθου με πέντε λωρίδες, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μπαρή Θεόδωρο του Κωνσταντίνου.

Επιπλέον, σε όλες τις δηλώσεις, οι οποίες αποτελούν τον συνδυασμό υποψηφίων, επισυνάπτονται σε κάθε μία από αυτές (άρθρο 19 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοικησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» : α) πιστοποιητικό εγγραφής στο γενικό στο δημοτολόγιο του Δήμου, όπου είναι υποψήφιος, καθόσον αφορά τον υποψήφιο Δήμαρχο, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους Δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και του εκπροσώπου των τοπικών κοινοτήτων, β) Υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου ότι δεν έχει στερηθεί κανένα πολιτικό του δικαίωμα ή ότι έληξε η πρόσκαιρη αποστέρηση των δικαιωμάτων αυτών ή θα έχει λήξει την ημέρα της εκλογής για την οποία θέτει υποψηφιότητα, καθώς και ότι δεν συντρέχουν τα κωλύματα εκλογιμότητας του άρθρου 14 του Ν. 3852/2010. γ) Αποδεικτικό είσπραξης ΔΟΥ, από το οποίο προκύπτει ότι κάθε υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος και σύμβουλος δημοτικής κοινότητας, του άρθρου 2 παρ. 4 του Ν. 3852/2010, που βεβαιώνει ότι έχει καταθέσει υπέρ του Δημοσίου, αντίστοιχα, το ποσό των εκατό ευρώ (100 €) , πενήντα ευρώ (50 €) και πενήντα ευρώ (50 €). Δεν απαιτείται κατάθεση ποσού των υποψηφίων για το αξίωμα του μέλους των τοπικών συμβουλίων και εκπροσώπων τοπικών συμβουλίων (αρθρο 19 παρ. 3γ του Ν. 3852/2010).

Επίσης επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί πέραν του κυρίου ονόματος του υποψηφίου και υποκοριστικό αυτού, εφόσον με αυτό είναι ευρύτερα γνωστός. Στην περίπτωση αυτή το υποκοριστικό ακολουθεί το κύριο όνομα και τίθεται σε παρένθεση. Για τις γυναίκες δε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτο επώνυμο είτε το πατρικό, είτε του συζύγου, ανεξαρτήτως με ποιο επώνυμο είναι εγγεγραμμένες στην οικογενειακή τους μερίδα.

Εκ των ανωτέρω συνδυασμών: Η δήλωση του συνδυασμού, με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ και διακριτικό τίτλο «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ» είναι απαράδεκτη ως προς την εκλογική περιφέρεια Μεσσάτιδος, κατ’ άρθρο 19 § 6 εδ. τελευταίο του Ν. 3852/2010, διότι περιλαμβάνει λιγότερους υποψηφίους από τα ελάχιστα προβλεπόμενα από τη διάταξη της § 2 του άρθρου 19 του Ν. 3852/2010 όρια και συγκεκριμένα περιλαμβάνει έναν υποψήφιο αντί του ελάχιστα προβλεπόμενου αριθμού των τριών. Περαιτέρω, σύμφωνα με το άρθρο 2 άρθρ. 4 του Ν. 3852/2010 τα δημοτικά διαμερίσματα στα οποία διαιρούνται οι δήμοι ανω των 100.000 κατοίκων μετονομάζονται σε δημοτικές κοινότητες. Στην προκειμένη περίπτωση ο ίδιος ως άνω συνδυασμός υπέβαλλε υποψηφιότητες συμβούλων για τις δημοτικές κοινότητες αρκτικού και κεντρικού τομέα, δημοτικές κοινότητες οι οποίες δεν υφίστανται πλέον, ούτε είναι δυνατή η ταυτοποίησή τους με τις υφιστάμενες σήμερα δημοτικές κοινότητες. Κατόπιν τούτων, πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες οι ως άνω υποψηφιότητες και κατ΄επέκταση οι υποψηφιότητες της εν λόγω παράταξης για όλες τις δημοτικές κοινότητες, αφού έγκυρες είναι Δημοτικές κοινότητες Οβρυάς και Ρίου ήτοι για δύο δημοτικές κοινότητες και επομένως δεν πληρούται η προϋπόθεση του άρθρου 19 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 που απαιτεί την έγκυρη υποβολή υποψηφιοτήτων στο 1/3 του συνόλου των δημοτικών κοινοτήτων. Περαιτέρω είναι απαράδεκτη η δήλωση του ίδιου ως άνω συνδυασμού ως προς τις τοπικές κοινότητες διότι αν και υπέβαλε υποψηφιότητες σε επτά τοπικές κοινότητες ήτοι συμπλήρωσε τον ελάχιστο αριθμό του 1/3 δεν συμπεριέλαβε τον απαιτούμενο αριθμό ποσόστωσης και συγκεκριμένα συμπεριέλαβε δύο (2) γυναίκες υποψήφιες αντί του ελαχίστου απαιτούμενου αριθμού των τριών.

Κατά τα λοιπά οι ανωτέρω δηλώσεις των προαναφερόμενων υποψήφιων συνδυασμών είναι παραδεκτές και νόμιμες και συνεπώς, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοί τους πρέπει κατ’ άρθρο 20 § 1 του ν. 3852/2010, να ανακηρυχθούν για τις εκλογές της 18ης Μαίου 2014 , όπως ειδικότερα ορίζεται στο διατακτικό της παρούσας.

Επειδή μετά από αυτά τηρήθηκαν οι νόμιμες διατυπώσεις και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα άρθρα 18 και 19 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» πρέπει να ανακηρυχθούν οι συνδυασμοί και οι περιλαμβανόμενοι σε αυτούς υποψήφιοι, οι οποίοι δήλωσαν έγκαιρα υποψηφιότητα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ τους ακόλουθους συνδυασμούς των υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στις 18 Μαίου 2014 και τις τυχόν επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαίου 2014 για την ανάδειξη των Νέων Δημοτικών Αρχών των Δήμων Πατρέων, Δυτικής Αχαϊας και Ερύμανθου του Νομού Αχαϊας, όπως παρακάτω:

Α. ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ.

1) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ και με έμβλημα «η λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω η λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πελετίδη Κωνσταντίνο του Γεωργίου.

Εκλογική Περιφέρεια Βραχναιίκων

1.ΣταματΟπουλος ΑνδρΕας του ΑθανασΙου

2. ΤσαλαμιδΑ ΑναστασΙα (Αννυ) του ΝικολΑου

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσάτιδος

1.ΑναστασΟπουλος ΠαντελεΗμων του ΔημητρΙου

2. ΓκοτσΟΠουλος ΙωΑνης του ΓεωργΙΟΥ

3. ΔριμΑλας ΕπαμεινΩνδας του ΘεοδΩρου

4. ΚΑΣΠΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. Κωστόπουλος Δημήτριος του ΝικολΑου

6. Πεσματζόγλου Χαράλαμπος του Βασιλείου

Εκλογική Περιφέρεια Παραλίας

1. ΒουκελΑτος ΣπυρΙδων του ΑντωνίοΥ

2. ΓιαννιτσοποΥλου ΙουλΙα του ΠαναγιΩτη

3. ΚΑΛΟΤΑΝΤΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια Πατρέων

1.ΑγγελΟπουλος ΘεΟδωρος του Δημητριου

2. ΑθανασΟπουλος ΑνδρΕας του ΕυαγγΕλου

3. ΑλατΑκης ΑναστΑσιος του ΑντωνΙου

4. ΑλατσατιανΟς ΜιχαΗλ του ΚυριΑκου

5. ΑξιΩτη ΒικτωρΙα του Κωνσταντίνου

6. ΑραβαντινοΥ ΜΑρθα του Δημητρίου

7. ΑσπροΥλια ΣοφΙα του ΙωΑννΗ

8. ΒακΑλογλου ΠαντελΗς του ΘεοδΩρου

9. ΒελΟνας ΔημΗτρioς του ΜαρΙνου

10. ΒρακατσΕλης ΙωΑννης του Χαριλαου

11. Γεροπαναγιωτη-Θεοδωρακοπουλου Αικατερινη του Αθανασιου

12. Γεωργακοπουλος Γeωργiος του Διονυσιου

13. Γεωργακοπουλος Ηλιας του Ευσταθιου

14. Γωγου-Πεσματζογλου Αφροδιτη του Νικηφορου

15. Δημησιάνος Δημήτριος (μητσοσ) του ιωαννΗ

16. Διδαχου-Θεοδωρακοπουλου Θεοδωρα του Λεωνιδα

17. Δραγωτης Κωνσταντίνος του Ευθυμιου

18. Δριτσας Γεωργιος του Μιχαηλ

19. Θεοφιλατου Μηλια του Νικολαου

20. Θωμοπουλος Βασιλειος του Θωμα

21. Κακατσιδης Βασιλειος του Φωτίου

22. Κανελλοπουλος Ιωαννης του Στέργιου

23. Κατσαρου Μελπομενη (Μενη) του ΙωαννΗ

24. Κλητηρινου Αντωνια του Ανδρεα

25. Κορδας Χρηστος του Παναγιωτη

26. Κρουσαρλης Θωμας του Γρηγοριου

27. Λαβρανος Ανδρεας του Χαριλαου

28. Λαζαρατος Γεωργιος του Σωτηριου

29. Λαζαριδης Ιωαννης του Φιλαρετου

30. Λαμπρου Αστέριος του Κωνσταντίνου

31. Λαππας Κωνσταντίνος του Νικολαου

32. Λεζος Παναγιωτης του Αγαμεμνονα

33. Λεκκα Ελενη του Ερρικου

34. Λιωλη Βενεδικτη του Δημητριου

35. Λωλος Αλεξανδρος του Αριστειδη

36. Μελας Παναγιωτης του Κωνσταντίνου

37. Μουστακας Θεοδοσιος του Γεωργιου

38. Μπαλης Νικολαος του Δημητριου

39. Μπιθελη Ρουσα του Διονυσιου

40. ΜΠΙΡΛΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολαου

41. ΜΠΟΓΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του δημητριου

42. Μπρινια Διονυσια του Γεωργιου

43. Μυλωνα-Ξιουρα Μαρια (Μαριζα) του Θεμιστοκλη

44. Μυλωνας Αθανασιος του Πλατωνα

45. Νικηφοριδης Γεωργιος του Χαραλαμπους

46. Παναγογιαννοπουλου Χριστίνα του ΙωαννΗ

47. Παπαμικρου-Ζαχοπουλου Ελενη (λιανα) του Νικολαου

48. Πελεκουδας Δημήτριος του Νικολαου

49. Πετριτσης Γεωργιος του Βασιλειου

50. Πλεσσας Διονυσιος του Κωνσταντίνου

51. Πουλκουρτζής Νικολαος του Ιορδανη

52. Ραμποτα Μαρια του Αθανασιου

53. Σακαρελλος Παναγιωτης του Γεωργιου

54. Σαμη Γεωργια του Λαζαρου

55. Σιαδημα Θεοδωρα του Γεωργιου

56. Σμυρλη Παναγιωτα του Νικολαου

57. Σταμος Παυλος του Κωνσταντίνου

58. Ταβουλαρης Αντωνιος του Νικολαου

59. Τερζης Ανδρεας του Φιλιππου

60. Τηλιγαδης Κωνσταντίνος του Αντωνιου

61. Τουλγαριδης Θεοδωρος του Φωτιου

62. Τσακωνας Γεωργιος του Αθανασιου

63. Τσεκουρας Θεοφανης του Ανδρεα

64. Τσερτου Παναγιωτα (Τέτα) του Γεωργιου

65. Υπερηφανος Νικολαος του Γεωργιου

66. Φοης Γερασιμος του Μιχαηλ

67. Χατζηγεωργιου Γεωργιος του Δημητριου

68. Χονδρος Θωμας του Γεωργιου

69. Χριστόπουλος Χρηστος του Νικολαου

70. Χρυσανθακοπουλος Αντωνιος του Κανελλου

71. Χρυσοβιτσανος Νικολαος του ΙωαννΗ

 

Εκλογική Περιφέρεια Ρίου

1. Δελης Ανδρεας του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2. ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ του ΘΕΟΤΟΚΗ

3. ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

4. ΝΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

1. Αγγελοπουλος Ευθυμιος του Νικολαου

2. Ασπρουδη Ελενη (Λιτσα) του Ευαγγελου

3. Γιαννόπουλος Βασιλειος του νικολαου

4. Καραβας Νικολαος του Σπυριδωνος

5. Κουτρουμπανου Σεβαστη (Σεβαστιανα) του Νικολαου

6. Μαρατος Αθανασιος του Σπυριδωνος

7. Μπαρλης Δημητριος του Θεοφανη

8. Παπαγιαννοπουλου Ανδρομαχη του Αριστειδη

9. Πιρτσακη Πηνελοπη (λοπη) του Ευθυμιου

10. Σπετσερης Διονυσιος του Γεωργιου

 

Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

1. Αλατακη Γεωργια του Αναστασιου

2. Ζουλα Χρυσουλα του Γεωργιου

3. Λαζαρακης Νικολαος του Σταματιου

4. Μπουσιας Δημητριος του Θεοδωρου

5. Μπρουμας Αναστασιος του ΚωΝσταντιΝου

6. Πελεκουδα Ιωαννα (ΑΝΝΑ) του Δημητριου

7. Πετσινης Παναγιωτης του Κωνσταντίνου

8. Σαμιώτη Αγγελική του Ερρικου

9. Τυριντζης Μιχαηλ του Ανεστη

 

Δημοτική Κοινότητα 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

1. Αναγνωστόπουλος Δημητριος του Μιχαηλ

2. Βαγγελατου Φωτω του ΙωαννΗ

3. Ζωτος Βασιλειος του Χρηστου

4. Καγιαφας Μιλτιαδης του Φωτιου

5. Κορδαλης Ελευθεριος του Φωτιου

6. Κωνσταντοπουλου Βασιλικη του ΙωαννΗ

7. Λαζαρη Αγγελικη του Βασιλειου

8. Σπυράντη Αγαπη του Ηρακλη

9. Τζαβαρας Νικολαος του Μιχαηλ

10. Φανος Δημητριος-Νικολαος του Διονυσιου

 

Δημοτική Κοινότητα 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. Αθανασοπουλου Ευαγγελια του Αθανασιου

3. ΓΕΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

4. Γιαλαμας Κωνσταντίνος του Γεωργιου

5. Κωνσταντοπουλου-Ανδρικοπουλου Ιωαννα του Σωτηριου

6. Μασμανιδη Μαρια του Γεωργιου

7. Μαυρομματη Γεωργια του ΙωαννΗ

8. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του χρηστου

9. Μουρελατος Γερασιμος του Παναγιωτη

10. Παλουκης Φωτιος του Ευαγγελου

11. Παλουμπης Σωκρατης του Κωνσταντινου

12. Παυλογιαννης Ανδρεας του Γεωργιου

13. Σκαρτσιαρη αναστασια (ΤΑΣΙΑ) του Ηρακλη

14. Συριατος Δημητριος (Μικης) του Αγγελου

15. Τσομπανιδης Μιχαηλ του Χρηστου

 

Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου

1. Βασιλειαδης Χαραλαμπος του Κωνσταντινου

2. Βουκελατος Μαριος του Ευαγγελου

3. Μπιρλη Τασια του ΙωαννΗ

4. Πετριτσης Παναγης–Φανουριος του Γερασιμου

 

Δημοτική Κοινότητα Βραχναιίκων

1. ΒΛΑΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΜΑΛΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΗΛΙΟΥ

4. ΜΑΝΙΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Μιντιλογλίου

1. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

2. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3. ΝΤΕΛΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4. ΣΑΜΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Οβριάς

1. ΛΙΓΚΑ-ΓΡΑΨΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΜΙΧΑΗΛ

 

Δημοτική Κοινότητα Παραλίας

1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

4. ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

5. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

Δημοτική Κοινότητα Ρίου

1. ΒΕΝΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

2. ΜΑΚΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΝΙΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΠΗΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΟΝΑΤΟΥ

5. ΡΟΥΠΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

6. ΤΣΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου

1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

3. ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ

4. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

5. ΤΣΕΛΕΠΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ

6. ΤΣΕΠΕΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ακταίου (Βερναδαιίκων)

1. Αξιωτης Κωνσταντινος του Αναστασιου

2. Τσαπαρας Ευθυμιος του Γεωργιου

3. Φωτοπουλου Δημητρα του Γεωργιου

 

Τοπική Κοινότητα Άνω Καστριτσίου

1. ΚΟΥΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

3. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΨΥΛΛΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Αραχοβιτίκων

1. Αλαφη-Ανδρικοπουλου Αλεξανδρα του Βασιλειου

2. Ασημακοπουλου Αναστασια του Ανδρεα

3. Νταγανος Νικολαος του Ανδρεα

4. Παρισης Νικολαος του Σωτηριου

 

Τοπική Κοινότητα Αργυράς

1. Στασινος Ιωαννης του Χρηστου

2. Τσορδιας Χρηστος του Βασιλειου

 

Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

1. Ρωμανος Στεφανος του Δημητριου

2. Σακελλαρακης Βασιλειος του ΙωαννΗ

3. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας

1.ΝΙΚΗΤΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Θέας

1. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

2. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3. ΜΑΜΑΣΙΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΑΝΔΡΕΑ

4. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Θεριανού

ΣΩΡΡΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας

1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

4. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου

1. Βασιλακοπουλου Παναγιωτα του Γεωργιου

2. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3.Πολιτη Τασια του Μιχαηλ

 

Τοπική Κοινότητα Κρήνης Πατρών

1. ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΟΦΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

3. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΕΤΡΟΥ

4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου

ΓΕΡΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Πετρωτού

1. ΡΟΔΙΤΗ ΛΗΤΩ-ΑΣΠΑΣΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

2. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Πιτίτσης

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Πλατανίου

1. Μπρανης Σπυριδων του Χρηστου

2. Παπαγεωργιου Αγγελικη του Γεωργιου

3. Παπαρρηγοπουλου Μαρια του Δημητριου

 

Τοπική Κοινότητα Ρογιτίκων

1. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ –ΚΗΠΟΥΡΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2. ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

 

Τοπική Κοινότητα Σελλών

1. Μαρινος Ανδρεας του Κωνσταντινου

2. Μπαλασης Βασιλειος του Σταυρου

 

Τοπική Κοινότητα Σουλίου

1. ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

2. ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ψαθοπύργου

1. Καλαμπόκας Νικόλαος του Βασιλείου

2. Λαζαράτου Αγγελική του Σωτηρίου

 

2) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία Πρωτοβουλία για την Πάτρα και με έβλημα: Η επωνυμία του συνδυασμού (Πρωτοβουλία για την Πάτρα) σε δύο παράλληλους στίχους, στα δεξιά υπάρχει παράσταση κλάδου ελαίας και κάτω απ’ αυτά υπάρχει ευθεία γραμμή χρώματος κίτρινου και γκρι, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τζουραμάνη Ανδρέα του Αχιλλέως .

 

Εκλογική Περιφέρεια Βραχναιίκων

1

Λουράντος

Ευάγγελος

του Σπυρίδωνα

   

 

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσάτιδος

 

1

Γκόλφης

Γεώργιος

του Νικολάου

   

2

Τσεκούρα

Ιωάννα

του Βασιλείου

   

3

Ψάλτη

Μαριάννα

του Ματθαίου

   

 

 

Εκλογική Περιφέρεια Παραλίας

 

1

Γράψας

Νικήτας

του Ανδρέα

   

2

Θεριστόπουλος

Ευθύμιος

του Αλκιβιάδη

   

 

Εκλογική Περιφέρεια Πατρέων

 

1

Αλεξόπουλος

Λεωνίδας

του Κωνσταντίνου

   

2

Βασιλόπουλος

Αθανάσιος

του Φιλίππου

   

3

Βούλτσος

Διονύσιος

του Σπυρίδωνος

   

4

Γιαννακόπουλος

Ανδρέας

του Κωνσταντίνου

   

5

Γιαννακόπουλος

Χαράλαμπος

του Βασιλείου

   

6

Γκόβας

Κυριάκος

του Γεωργίου

   

7

Γκοτσόπουλος

Ανδρέας

του Παναγιώτη

   

8

Γκρίλλα

Αστερία

του Παναγιώτη

   

9

Δανελάτος

Απόστολος

του Παναγιώτη

   

10

Ζαχαρόπουλος

Αντώνιος

του Θεμιστοκλή

   

11

Θεοδωροπούλου

Σοφία

του Παναγιώτη

   

12

Κοκκίνης

Δημήτριος

του Χρήστου

   

13

Κωτσάκης

Νικόλαος

του Σωτηρίου

   

14

Λαμπρόπουλος

Σπυρίδων

του Χρήστου

   

15

Λίτος

Παναγιώτης

του Χαραλάμπους

   

16

Μαμίδη

Ευαγγελία

του Αναστασίου

   

17

Μαρκοπούλου

Μίλτα

του Δημητρίου

   

18

Μαρούλη

Αικατερίνη

του Ευαγγέλου

   

19

Μαρτζάκλης

Κωνσταντίνος

του Ανδρέα

   

20

Μεσσήνης

Νικόλαος

του Κωνσταντίνου

   

21

Μητρογιώργος

Χρήστος

του Γεωργίου

   

22

Μπαλάσκα

Σοφία

του Κλεάνθη

   

23

Μπαντζή

Νικολίτσα

του Ανδρέα

   

24

Μποτσάκη

Ελισάβετ

του Γεωργίου

   

25

Μπουγιούκος

Παναγιώτης

του Γεωργίου

   

26

Νταλαπέρας

Δημήτριος

του Ιωάννη

   

27

Ντέντε

Παναγιώτα

του Βασιλείου

   

28

Παλαιολόγος

Κωνσταντίνος

του Γεωργίου

   

29

Παναγιωτάρας

Παναγιώτης

του Νικολάου

   

30

Ρώσση

Βασίλ

του Πύλιο

   

31

Σαγιά

Αγγελική

του Βασιλείου

   

32

Σερεμέτης

Κωνσταντίνος

του Αριστείδη

   

33

Σιάχος

Ιωάννης

του Παναγιώτη

   

34

Σίνος

Αλέξιος

του Ιωάννη

   

35

Σκαναβή

Σοφία

του Δημητρίου

   

36

Στάμος

Νικόλαος

του Αθανασίου

   

37

Τζουραμάνης

Κυριάκος

του Αχιλλέα

   

38

Τζουραμάνης

Σωτήριος

του Αναστασίου

   

39

Φιλιπποπούλου

Μαρία

του Γεωργίου

   

 

Εκλογική Περιφέρεια Ρίου

 

1

Καρκαλή

Βασιλική

του Χρήστου

   

2

Μπακομήτρος

Πολυχρόνης

του Χρήστου

   

3

Συρόκου

Αλεξάνδρα

του Λουκά

   

4

Χρόνης

Νικόλαος

του Βασιλείου

   

 

 

Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

1

Γιαννακόπουλος

Βασίλειος

του Ανδρέα

 

2

Γιαννακοπούλου

Ειρήνη

του Χαράλάμπους

 

3

Θεοδωρόπουλος

Γεώργιος

του Αγγέλου

 

4

Μούλου

Παναγιώτα

του Αλεξάνδρου

 

5

Ρούβαλης

Ιωάννης

του Παναγιώτη

 

6

Τζουραμάνη

Παρασκευή

του Θεοδώρου

 

7

Τζουραμάνης

Μιχαήλ

του Κωνσταντίνου

 

 

Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

1

Βάσιου

Μαρία

του Ελευθέριου

 

2

Θανασόπουλος

Διονύσιος

του Ανδρέα

 

3

Καραβούλιας

Ιωάννης

του Γεωργίου

 

4

Κρίβα

Ειρήνη

του Ευθυμίου

 

5

Μαλιαρίτσης

Χρίστος

του Δημητρίου

 

6

Μπότης

Ιωάννης

του Κωνσταντίνου

 

7

Φωτακόπουλος

Χρύσανθος

του Επαμεινώνδα

 

 

Δημοτική Κοινότητα Μιντιλογλίου

 

1

Κονδύλης

Βασίλειος

του Γεωργίου

 

2

Κωνσταντόπουλος

Κωνσταντίνος

του Γεωργίου

 

3

Τσάμη

Πανωραία

του Ιωάννη

 

 

Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου

 

1

Αγγελόπουλος

Ιωάννης

του Αγγέλου

 

2

Τσεκούρας

Παναγιώτης

του Αθανασίου

 

3

Ψαράκη

Χάιδω

του Ιωάννη

 

 

Τοπική Κοινότητα Ακταίου (Βερναρδαιίκων)

 

1

Κουτρουμπή

Σταυρούλα

του Χαραλάμπους

 

 

Τοπική Κοινότητα Άνω Καστριτσίου

 

1

Μπόμπολα

Αθηνά

του Σαράντη

 

 

Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας

 

1

Τζουραμάνης

Παναγιώτης

του Ιωάννη

 

 

Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας

 

1

Σπηλιωτοπούλου

Ελένη

του Αθανασίου

 

 

Τοπική Κοινότητα Καμινίων

 

1

Λάζαρης

Χρήστος

του Ιωάννη

 

 

Τοπική Κοινότητα Πετρωτού

 

1

Αντωνόπουλος

Θεοφάνης

του Θεοδώρου

 

 

Τοπική Κοινότητα Σελλών

 

1

Κωστόπουλος

Κωνσταντίνος

του Δημητρίου

 

 

 

3) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ και έμβλημα ένα ορθογώνιο περίγραμμα που περιέχει τις λέξεις: Δημοτική κίνηση, κοινοτικόν, Για μια αυτόνομη παρέμβαση στη Δήμο Πατρέων, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Ντρίνια του Χρήστου.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

  1. ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

  1. ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
  2. ΦΥΣΚΙΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

  1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  2. ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  6. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  7. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  8. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  9. ΓΙΑΝΝΙΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  10. ΓΙΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
  11. ΓΙΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  12. ΔΕΝΑΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  13. ΔΟΥΛΟΥΚΙΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  14. ΗΛΙΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
  15. ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  16. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  17. ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ
  18. ΚΟΣΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  19. ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΥΛΟΥ
  20. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  21. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  22. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  23. ΛΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  24. ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  25. ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  26. ΜΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ
  27. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
  28. ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  29. ΜΑΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΑΡΙΤΟΥ
  30. ΜΠΑΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
  31. ΜΠΟΥΜΠΑΡΑ ΑΓΛΑΪΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  32. ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  33. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  34. ΠΑΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  35. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  36. ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  37. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
  38. ΣΥΜΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  39. ΤΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  40. ΤΡΑΝΩΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
  41. ΧΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  42. ΧΑΝΤΖΙΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  43. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

  1. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  3. ΤΣΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

4) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και με έμβλημα: το περίγραμμα της πόλης με το λιμάνι και το φάρο και με μικρά γράμματα Ανυπότακτη Πολιτεία, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πατούχα Χρήστο του Κωνσταντίνου.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

 

Εκλογική Περιφέρεια ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ

  1. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
  2. ΛΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια ΜΕΣΣΑΤΙΔΟΣ

  1. ΚΥΡΙΑΖΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ (ΛΕΤΤΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΗ - ΓΙΑΣΕΜΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  3. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  4. ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΜΙΧΑΗΛ
  5. ΤΣΕΤΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  1. ΑΞΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ
  3. ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  4. ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ (ΠΕΠΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  4. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ σύζυγος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ
  5. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  6. ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  7. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
  8. ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
  9. ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  10. ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ του ΠΕΤΡΟΥ
  11. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ) του ΑΝΔΡΕΑ
  12. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  13. ΔΡΑΓΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  14. ΔΡΟΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  15. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  16. ΖΕΡΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  17. ΚΑΛΠΟΥΡΖΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  18. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  19. ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  20. ΚΑΡΥΜΠΑΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  21. ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  22. ΚΕΦΑΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  23. ΚΟΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  24. ΚΟΓΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  25. ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  26. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  27. ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  28. ΚΥΠΡΑΙΟΣ - ΣΚΡΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  29. ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ
  30. ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  31. ΛΕΒΕΤΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
  32. ΛΙΑΓΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  33. ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  34. ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  35. ΜΗΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  36. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΥΚΟΥΡΑ) ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  37. ΜΟΙΡΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  38. ΜΠΑΚΕΡΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  39. ΜΠΙΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
  40. ΜΠΟΥΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  41. ΝΑΚΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  42. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΛΙΑΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  43. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  44. ΝΤΡΕΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  45. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (ΑΚΗΣ) του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ
  46. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  47. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
  48. ΠΑΤΟΥΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  49. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΕΤΑΛΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ
  50. ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  51. ΠΟΔΙΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  52. ΠΟΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ
  53. ΡΕΒΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  54. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  55. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  56. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  57. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  58. ΣΙΔΕΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΜΑΡΙΟΥ
  59. ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  60. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  61. ΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  62. ΤΑΡΝΑΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  63. ΤΕΛΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  64. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
  65. ΤΣΑΡΔΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  66. ΤΣΟΧΑΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΧΑΡΗ
  67. ΦΑΪΛΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  68. ΦΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  69. ΦΟΡΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
  70. ΦΩΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  71. ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  72. ΧΟΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

Εκλογική Περιφέρεια ΡΙΟΥ

  1. ΒΕΡΡΟΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΗΛΙΑ
  2. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΑΝΝΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ
  3. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΤΑΡΝΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΛΕΞΙΟΥ
  5. ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Υποψήφιοι Δημοτικών Κοινοτήτων:

 

Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

  1. ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  2. ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΜΑΝΤΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΠΕΡΛΕΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  5. ΣΑΚΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  6. ΣΚΡΕΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ
  7. ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

  1. ΑΛΕΥΡΑ - ΣΑΡΙΚΑ ΝΙΚΗ του ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ
  2. ΓΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΚΟΓΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ
  4. ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
  6. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  7. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Δημοτική Κοινότητα 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

  1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΔΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  5. ΞΥΝΤΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  6. ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  7. ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

  1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΞΕΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ
  2. ΒΑΪΡΑΚΤΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΔΑΒΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  4. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
  5. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ
  6. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  7. ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ΛΕΤΤΑ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  8. ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ
  9. ΤΣΑΓΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου

  1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΜΠΟΜΠΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΠΑΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Υποψήφιοι Τοπικών Κοινοτήτων:

 

Τοπική Κοινότητα Ακταίου (Βερναδαιϊκων)

 

  1. ΤΣΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ανω Καστριτσίου

 

  1. ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  2. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

 

Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

 

  1. ΓΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας

 

  1. ΤΣΕΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Τοπική Κοινότητα Καμινίων

 

  1. ΖΟΥΒΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του ΗΡΑΚΛΗ

 

Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου

 

  1. ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΪΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Πετρωτού

 

  1. ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΜΑΡΙΑ (ΜΑΛΒΙΝΑ) του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

Τοπική Κοινότητα Σουλίου

 

  1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

5) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «Ανταρσία στην Πάτρα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» και με έβλημα: διαδηλωτές με σηκωμένες τις γροθιές και μια μεγάλη υψωμένη σημαία μπροστά από το Φάρο της Πάτρας, με υποψήφια Δήμαρχο την Ζάγκλα Νικολίτσα (Λέττα) του Γεωργίου.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Εκλογική Περιφέρεια Βραχναιίκων

  1. ΚΑΒΒΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσάτιδος

  1. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΒΡΥΩΝΗ ΖΩΗ του ΑΝΔΡΕΑ
  3. ΜΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Εκλογική Περιφέρεια Παραλίας

  1. ΖΕΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  2. ΠΙΣΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

 

Εκλογική Περιφέρεια Πατρέων

  1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΑΡΤΑΒΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  5. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
  6. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  7. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  8. ΔΟΥΛΑΒΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  9. ΗΛΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
  10. ΚΑΖΑΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΑΡΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  11. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  12. ΚΑΡΑΤΕΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ
  13. ΚΟΚΚΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ
  14. ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
  15. ΚΟΣΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  16. ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  17. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  18. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  19. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  20. ΛΑΖΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  21. ΛΑΧΑΝΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  22. ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  23. ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  24. ΜΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  25. ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  26. ΜΠΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  27. ΜΠΑΝΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  28. ΜΠΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  29. ΜΠΙΣΚΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΜΑΡΙΝΟΥ
  30. ΠΑΛΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  31. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ
  32. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) του ΑΝΔΡΕΑ
  33. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  34. ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΕΛΠΩΜΕΝΗ (ΜΕΛΕΝΙΑ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  35. ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
  36. ΡΟΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  37. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  38. ΤΡΙΧΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  39. ΧΑΙΝΤΑΡ ΑΧΜΑΝΤ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΕΜΕΡ ΧΑΕΛ

 

Γ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Δημοτική Κοινότητα Μιντιλογλίου

  1. ΚΟΥΝΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
  2. ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ ΕΛΕΝΑ-ΜΥΡΤΩ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Οβρυάς

  1. ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
  2. ΚΑΤΡΙΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Παραλίας

  1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΚΟΛΟΒΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  3. ΣΤΑΥΡΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου

  1. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  2. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ του ΕΡΡΙΚΟΥ
  3. ΠΑΛΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Δ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

Τοπική Κοινότητα Ακταίου (Βερναρδαιίκων)

  1. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Τοπική Κοινότητα Άνω Καστριτσίου

  1. ΣΕΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Αραχοβιτίκων

  1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας

  1. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου

  1. ΚΑΣΤΡΙΤΣΗΣ ΡΑΦΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Τοπική Κοινότητα Κρήνης Πατρών

  1. ΤΣΙΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου

  1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

 

6) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία Πάτρα: Η δική μας Πόλη και με έμβλημα: την εικόνα και μόνο της παράστασης του συντριβανιού που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του πάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα και δίπλα με καλλιγραφικά γράμματα το «Πάτρα: Η δική μας πόλη!», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τζανάκο Νικόλαο του Γεωργίου.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Εκλογική Περιφέρεια Πατρέων

  1. Αλατσατιανός Κυριάκος του Γεωργίου
  2. Ανδρικοπούλου Χρυσούλα του Ιωάννη
  3. Ανδριόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη
  4. Ανεσίδης Ευστάθιος του Δημητρίου
  5. Αντύπας-Χαϊκάλης Παναγιώτης του Ελευθερίου
  6. Ασημακόπουλος Γεώργιος του Περικλή
  7. Βαγενάς Ηλίας του Κωνσταντίνου
  8. Γεωργακοπούλου Ελένη του Γεωργίου
  9. Γιαννίκας Χρήστος του Βασιλείου
  10. Γράψα Κωνσταντίνα του Γεράσιμου
  11. Δαρβίρας Αθανάσιος του Ιωάννη
  12. Δημόπουλος Βασίλης του Ανδρέα
  13. Δουρμούση Αναστασία του Κυριάκου
  14. Δρίβα Χρυσούλα του Ιωάννη
  15. Ευσταθίου Αποστόλης του Γεωργίου
  16. Καλλιμάνη Αφροδίτη του Βασιλείου
  17. Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος του Φίλιππα
  18. Κανελλοπούλου Διονυσία (Σάσα) του Δημητρίου
  19. Καραβέλας Ανδρέας του Κωνσταντίνου
  20. Καρβελά Ανδριάνα του Κωνσταντίνου
  21. Κούτρα Άρτεμις του Κωνσταντίνου
  22. Κρέσπη Αγγελική του Λαζάρου
  23. Κρητικός Νεοκλής του Δημοσθένη
  24. Κυπριανός Γεώργιος του Αλέξανδρου
  25. Κωστόπουλος Παναγιώτης του Ανδρέου
  26. Λιβάνη Παναγιώτα του Δημητρίου
  27. Λιόλης Γεώργιος του Ηλία
  28. Λόξας Ζήσιμος του Γεωργίου
  29. Μανιάτης Βασίλειος του Νικολάου
  30. Μάρκος Απόστολος του Ανδρέα
  31. Μινέτος Γεράσιμος του Βασιλείου
  32. Μιχαλίτση Αγγελική του Χρήστου
  33. Μουταφίδης Δημήτριος του Στυλιανού
  34. Μπαράκου Ευθυμία του Κωνσταντίνου
  35. Μυλωνάς Φώτης του Νικολάου
  36. Νταγιούκλας Διονύσιος του Αναστασίου
  37. Ντεμίρης Ηλίας του Νικολάου
  38. Ντζάνης Χρήστος του Αργυρίου
  39. Ντούνια-Θεάκου Μαρία(Μαράγια) του Κυριάκου
  40. Ορφανόπουλος Δημήτριος του Νικήτα
  41. Παπαλέξης Νικόλαος του Γεωργίου
  42. Παπασπυρόπουλος Ανδρέας του Γεωργίου
  43. Παπαχρυσανθάκη Τασία του Σωτηρίου
  44. Πεσματζόγλου Αθανασία του Νικολάου
  45. Ράπτης Γεώργιος του Δημητρίου
  46. Σαμολαδάς Παναγιώτης του Δημητρίου
  47. Σωτηρόπουλος Περικλής του Κωνσταντίνου
  48. Τζιλιάνος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου
  49. Τζουβέκας Κωνσταντίνος του Ιωάννη
  50. Τζιμώτα Αικατερίνη (Ράνια) του Χριστόδουλου
  51. Φουτρής Ιωάννης του Νικολάου
  52. Φράγκος Φώτης του Παναγιώτη
  53. Χαϊτόγλου Μαρία του Προδρόμου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΙΟΥ

  1. Αναγνωστοπούλου Ελένη του Αριστείδη
  2. Καλαμπόκας Μιχάλης του Σπυρίδωνος
  3. Λεβεντέλη Παναγιώτα του Κωνσταντίνου
  4. Λόντος Αναστάσιος του Νικολάου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΑΤΙΔΑΣ

  1. Κόλλια Αγγελική του Γεράσιμου
  2. Μουταφίδης Ιωάννης του Στυλιανού
  3. Σωτηρόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ

  1. Κυριακοπούλου Μαριλέτα του Πέτρου

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  1. Σκλίδα Αφροδίτη του Ευαγγέλου
  2. Σταματοπούλου Αναστασία του Νικολάου

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

(και οι οικισμοί Μπάλα, Σκιόεσσα και Χάραδρος)

 

  1. Αγγιούς Ιωάννα του Νικολάου
  2. Γιαννακόπουλος Νικόλαος του Αθανασίου
  3. Τζουβέκα Αντριάνα του Χρήστου
  4. Κοκκώνη Σοφία του Νικήτα
  5. Μπογδάνου Ελισσάβετ του Γερασίμου
  6. Ντρενογιάννη Ελένη του Ηλία
  7. Πιέρρος Παναγιώτης του Σωτηρίου

 

Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

 

  1. Δαβίλας Σωτήρης του Νικολάου
  2. Κοκκώνη Ευαγγελία του Νικήτα
  3. Νικολακόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου
  4. Νικολακοπούλου Διονυσία του Χρήστου
  5. Παρασκευόπουλος Αριστοτέλης του Νικολάου
  6. Σωτηριάδου Ερμοφίλη του Αναστασίου
  7. Ψυλλοπαναγιωτοπούλου Αντιγόνη του Γεράσιμου

 

Δημοτική Κοινότητα 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

  1. Ελευθερίου Χρήστος του Φραντζέσκου
  2. Κυπριανού Ελένη του Νικολάου
  3. Κουλούρη Μαριάνθη του Αγγελου
  4. Μάρκος Ανδρέας του Αποστόλη
  5. Μπουσέ Σταυρούλα του Εμμανουήλ
  6. Νταβλούρος Χρήστος του Αχιλλέα
  7. Τζανάκου Σταυρούλα του Νικολάου
  8. Χαραζίδη-Κακού Όλγα του Σωτηρίου

 

Δημοτική Κοινότητα 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

  1. Αποστολοπούλου Ελένη του Παναγιώτη
  2. Ασημακοπούλου Ελένη του Ηλία
  3. Βέρρας Δημήτρης του Αποστόλου
  4. Γιώτη Ευαγγελία του Νικολάου
  5. Δέδες Κωνσταντίνος του Πέτρου
  6. Καρμαλής Γεώργιος του Αθανασίου
  7. Κούτρας Κωνσταντίνος του Αρτεμίου
  8. Κοτσαύτης Δημήτρης του Κωνσταντίνου
  9. Μπουγά Ειρήνη του Γεωργίου

 

Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου

  1. Μανδραπήλια Βασιλική του Παναγιώτη
  2. Τζουβέκας Βασίλειος του Ιωάννη
  3. Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος του Κλεομένη

 

Δημοτική Κοινότητα Βραχναιϊκων

  1. Κυπριανού Βασιλική του Αθανασίου
  2. Καμπέρης Χαράλαμπος του Θεοδωρή
  3. Τζουβέκας Ιωάννης του Χρήστου

 

Δημοτική Κοινότητα Οβρυάς

  1. Ευαγγελιστή Παναγιώτα του Κωνσταντίνου
  2. Χριστόπουλος Νικόλαος του Ανδρέα
  3. Χριστοπούλου Χριστίνα του Ανδρέα

 

Δημοτική Κοινότητα Παραλίας

  1. Γαβριήλ Αντώνιος του Διονυσίου
  2. Σχοινάς Φίλιππας του Ζήσιμου
  3. Αντύπας-Χαικάλης Αναστάσιος του Ελευθερίου

 

Δημοτική Κοινότητα Ρίου (Αγίου Γεωργίου Ρίου)

  1. Κτενάς Διονύσιος του Λάμπρου
  2. Λιακόπουλος Παναγιώτης του Αθανασίου
  3. Τερλεπάνης Ιωάννης του Ζαφείρη

 

Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου

  1. Αντύπα-Χαικάλη Φωτεινή του Κλεομένη
  2. Κυριαζής Αθανάσιος του Ιωάννη
  3. Ρούμπα Γεωργία του Ιωάννη

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

Τοπική Κοινότητα Ακταίου (Βερναδέικα)

  1. Σιλαϊδης Γεώργιος του Βασιλείου

 

Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας

  1. Ντρενογιάννης Ηλίας του Κωνσταντίνου

 

Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας

  1. Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος του Δημοσθένη

 

Τοπική Κοινότητα Καμινίων

  1. Ντεμίρη Ανδριάνα του Κωνσταντίνου

 

Τοπική Κοινότητα Κρήνης Πατρών

  1. Καρώκης Αποστόλης του Ανδρέα

 

Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου

  1. Κιραμάς Δημήτρης του Χρήστου

 

Τοπική Κοινότητα Σελλών

  1. Σπυρούλιας Αγγελος του Νικολάου

 

Τοπική Κοινότητα Σουλίου

  1. Τερλεπάνη Σταυρούλα του Ζαφείρη

 

Τοπική Κοινότητα Ψαθοπύργου

  1. Λαζανά Ηλιάνα του Παναγιώτη

 

 

 

7) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» και με έβλημα: γραφιστική παράσταση με φιγούρες ανθρώπων με φόντο περίγραμμα κάστρου και ακριβώς κάτω και αριστερά από το γραφιστικό η λέξη «Πάμε» σε πλάγια καλλιγραφική γραφή, από κάτω με κεφαλαία γράμματα οι λέξεις «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» και ακριβώς από κάτω το όνομα «Βίβιαν Σαμούρη» σε πλάγια καλλιγραφική γραφή, με υποψήφια Δήμαρχο την Σαμούρη-Βαγενά Ακριβή (Βίβιαν) του Δημητρίου.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ

  1. ΞΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  2. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΑΤΙΔΟΣ

  1. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΚΑΤΣΙΔΗΜΑ–ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
  4. ΟΡΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  5. ΤΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΞΙΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  1. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  2. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  4. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  2. ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  3. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  4. ΒΑΓΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  5. ΒΛΑΧΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ) του ΑΝΔΡΕΑ
  6. ΒΛΑΧΟΥ ΓΑΛΑΤΕΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  7. ΓΑΛΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
  8. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  9. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ–ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

10. ΚΑΜΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τουΧΡΗΣΤΟΥ

11. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

12. ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ

13. ΚΑΡΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

14. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ

15. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

16. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

17. ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

18. ΜΑΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

19. ΜΑΖΑΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

20. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ τουΛΕΩΝΙΔΑ

21. ΜΑΣΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ τουΝΙΚΟΛΑΟΥ

22. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ) του ΤΡΥΦΩΝΑ

23. ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

24. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

25. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

26. ΝΙΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΒΑΣΙΛΑΚΗ

27. ΞΕΡΙΖΩΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

28. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ–ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ ΝΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

29. ΟΡΔΙΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

30. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

31. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

32. ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΑΙΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

33. ΠΑΠΠΑ ΚΩΝ/ΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

34. ΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

35. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

36. ΣΠΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

37. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ

38. ΤΑΝΤΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΑΝΔΡΕΑ

39. ΤΑΠΙΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

40. ΤΖΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

41. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

42. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΙΟΥ

  1. ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ-ΨΑΛΛΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΤΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  3. ΒΕΝΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  4. ΔΕΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  5. ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  6. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  7. ΤΕΡΛΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 1ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
  2. ΑΡΤΑΒΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΣΟΦΟΚΛΗ
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ
  5. ΤΑΠΙΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  6. ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  7. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 2ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΛΕΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΔΑΜ
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
  3. ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  4. ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  5. ΚΑΨΑΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  6. ΣΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  7. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΖΗΣΙΜΟΥ
  2. ΒΕΛΛΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΓΑΛΑΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ
  4. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  6. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  7. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΜΙΧΑΗΛ
  8. ΤΑΠΙΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 4ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΧΙΛΛΕΑ
  2. ΒΑΓΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  3. ΓΚΟΥΒΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  4. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  6. ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΛΕΝΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
  7. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ-ΡΟΖΑΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  8. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  9. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

10. ΤΣΑΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ

  1. ΒΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ
  2. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΒΡΥΑΣ

  1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
  2. ΚΑΨΑΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
  3. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  1. ΜΠΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑ τουΙΩΑΝΝΗ
  2. ΝΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ τουΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  3. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΟΥ

  1. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΕΣΤΩΡΑ
  2. ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  3. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΚΤΑΙΟΥ

  1. ΔΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ

  1. ΨΑΛΛΙΔΑ ΣΟΦΡΩΝΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

1. ΤΕΡΛΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛIΚΙΣΤΡΑΣ

1.ΚΑΤΣΙΑΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΛΑΜΠΡΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ

  1. ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙΟΥ

  1. ΔΑΛΑΠΑΣ ΝΕΟΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΓΙΤΙΚΩΝ

1. ΤΡΙΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΒΑΓΓΕΛΗ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΛΙΟΥ

1. ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ

1. ΜΑΝΩΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ

1. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

8) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων με την επωνυμία «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» και με έβλημα: ορθογώνιο περίγραμμα εντός του οποίου απεικονίζονται στην αριστερή του πλευρά οι φιγούρες ενός ζευγαριού που κρατούν από το χέρι ένα παιδί, τον ήλιο πάνω από τη θάλασσα και δεξιά τους με κεφαλαία γράμματα την λέξη Ρ.Α.Π και από κάτω με μικρά γράμματα τις λέξεις Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σπαρτινό του Νικολάου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ

  1. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του ΧΡΗΣΤΟΥ

2. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΑΤΙΔΟΣ

1. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

2. ΘΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

4. ΜΟΥΛΑ-ΚΑΡΑΝΤΖΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

5. ΣΠΥΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

  1. ΓΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΛΕΙΒΑΔΑΣ-ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  3. ΨΥΧΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΡΕΩΝ

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ
  2. ΑΝΤΥΠΑ-ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΜΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  4. ΒΑΓΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  5. ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  6. ΒΑΡΕΛΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  7. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
  8. ΒΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
  9. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  10. ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  11. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΛΥ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  12. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  13. ΓΚΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
  14. ΓΚΟΛΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
  15. ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  16. ΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  17. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  18. ΔΑΓΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ
  19. ΔΕΛΛΕΡΜΑ ΜΑΡΙΑ του ΗΛΙΑ
  20. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ
  21. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  22. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
  23. ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  24. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  25. ΚΑΝΤΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ συζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  26. ΚΑΣΠΙΡΗ ΑΘΗΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
  27. ΚΕΝΤΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ
  28. ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ
  29. ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  30. ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΙΓΛΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
  31. ΚΟΥΡΗ ΗΡΑ-ΕΙΡΗΝΗ του ΓΑΒΡΙΗΛ
  32. ΛΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  33. ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  34. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  35. ΛΟΥΛΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  36. ΜΑΛΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  37. ΜΑΛΛΙΩΡΗ - ΣΤΑΘΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  38. ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  39. ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  40. ΜΑΡΤΣΟΥΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  41. ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  42. ΜΙΑΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  43. ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  44. ΜΠΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  45. ΜΠΑΦΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  46. ΜΠΙΡΜΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  47. ΜΠΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  48. ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  49. ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  50. ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  51. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  52. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  53. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  54. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ του ΗΛΙΑ
  55. ΞΕΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  56. ΠΑΛΜΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  57. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  58. ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  59. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  60. ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  61. ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  62. ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ
  63. ΠΑΣΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
  64. ΠΑΣΤΡΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  65. ΡΟΠΑΛΙΔΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΙΩΑΝΝΗ
  66. ΣΕΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΕΡΓΙΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  67. ΣΙΑΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ) του ΗΛΙΑ
  68. ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  69. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
  70. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  71. ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  72. ΤΣΟΚΑΝΑ-ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

73. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

74. ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

75. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

76. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

77. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

78. ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΙΟΥ

  1. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΔΟΥΛΑΜΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  3. ΕΛΕΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ
  4. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  5. ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  6. ΚΑΝΤΖΑΡΗΣ ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  7. ΝΤΑΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  8. ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Δημοτική Κοινότητα 1ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

  1. ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  2. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  4. ΖΕΒΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  6. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΟΥ
  7. ΣΤΑΘΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΛΕΑΡΧΟΥ
  8. ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ
  9. ΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

10. ΦΡΥΓΑΝΑ - ΜΟΥΓΓΟΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

11. ΧΑΡΙΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

12. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα 2ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

  1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ
  2. ΒΕΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΑΓΛΑΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  5. ΚΟΛΛΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  6. ΚΟΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  7. ΜΕΝΕΓΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
  8. ΜΠΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  9. ΝΙΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

10. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

11. ΣΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

12. ΤΖΑΡΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα 3ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

  1. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  3. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΙΕΤΤΑ του ΣΠΥΡΟΥ
  6. ΛΑΒΔΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  7. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  8. ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ συζ. ΧΡΗΣΤΟΥ
  9. ΣΟΥΡΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

10. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

11. ΤΖΙΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ

12. ΤΡΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα 4ου Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων

  1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΕΡΙΚΛΗ
  2. ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ (ΒΕΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΚΕΦΑΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  6. ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  7. ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  8. ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  9. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΒΡΟΚΟΜΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

10. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΙΝΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

11. ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12. ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

13. ΣΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

14. ΣΙΜΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

15. ΤΣΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

16. ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου

  1. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
  2. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  4. ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  5. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Βραχναιίκων

  1. ΜΑΝΟΥΣΟΥ - ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ
  2. ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  3. ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΟΡΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  4. ΣΚΟΥΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  5. ΦΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Μιντιλογλίου

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΟΥΚΑ
  2. ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  3. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
  4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  5. ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Οβριάς

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  3. ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΛΥΤΡΑ ΑΜΑΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Παραλίας

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  3. ΓΡΑΨΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  4. ΚΑΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  5. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  6. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Δημοτική Κοινότητα Ρίου (Αγίου Γεωργίου Ρίου)

  1. ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
  2. ΚΑΡΚΑΝΙΑ ΑΓΛΑΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  3. ΜΑΥΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ
  4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

 

Δημοτική Κοινότητα Σαραβαλίου

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
  2. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ
  3. ΜΑΣΣΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  4. ΝΤΟΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΒΑΣΙΛΗ
  5. ΠΙΕΡΡΗ-ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  6. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

Τοπική Κοινότητα Ακταίου (Βερναρδαιίκων)

  1. ΚΑΛΑΠΟΔΗ ΑΛΕΚΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  2. ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Άνω Καστριτσίου

  1. ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Αραχοβιτίκων

    1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΥΦΩΝΑ
    2. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΚΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
    3. ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
    4. ΝΤΑΓΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

  1. ΕΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  2. ΚΑΝΤΖΑΡΗ ΖΑΦΕΙΡΩ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ελικίστρας

  1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  2. ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  3. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Θέας

  1. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας

  1. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΙΟΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Καμινίων

  1. ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΛΑΖΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΜΙΧΑΗΛ

 

Τοπική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου

  1. ΖΑΓΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  2. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Τοπική Κοινότητα Κρήνης Πατρών

  1. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
  2. ΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  3. ΣΤΟΛΗ ΣΟΦΙΑ συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Τοπική Κοινότητα Κρυσταλλόβρυσης

  1. ΤΖΙΜΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Μονοδενδρίου

  1. ΑΛΙΧΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  2. ΣΑΚΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Πετρωτού

  1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  2. ΔΟΥΒΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  4. ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Πιτίτσης

  1. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
  2. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

Τοπική Κοινότητα Πλατανίου

1.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ρογιτίκων

  1. ΑΛΙΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  2. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  3. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Σελλών

  1. ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  2. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Τοπική Κοινότητα Σουλίου

1.ΛΑΖΑΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ

2.ΝΤΕΒΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3.ΤΖΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

4.ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Τσουκαλαιίκων

1.ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

2.ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Τοπική Κοινότητα Ψαθοπύργου

  1. ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  2. ΜΑΛΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΠΑΓΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΣΙΚΩΝ

 

 

 

1.ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΘΕΑΝΩ του Αθανασίου

 

2.ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Βασιλείου

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ

 

 

 

ΝΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Βασιλείου

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΟΧΙΟΥ

 

 

 

 

    1. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπήλιου

 

    1. ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Γεράσιμου

 

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΧΟΪΟΥ

 

 

 

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΙΦΟΡΕΙΚΩΝ

 

 

 

 

    1. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Αθανασίου

 

    1. ΠΑΝΟΥΣΙΑΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του Ντικράν

 

 

3. ΤΖΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ

 

 

 

ΑΡΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ

 

 

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝΤΟΜΕΡΙΟΥ

 

 

 

 

    1. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ιωάννη

 

    1. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Φιλίππου

 

 

 

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΟΚΑ

 

 

 

 

    1. ΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Παναγιώτη

 

 

 

 

 

    1. ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΥΓΗΣ

 

 

 

 

 

    1. ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χρήστου

 

 

 

 

 

 

Γ.- ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

 

1)   Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτητων του Δήμου Δυτικής Αχαϊας με την επωνυμία ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ και έμβλημα: «η λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω η λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Δεξιά τους  υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τσουμπρή Γεώργιο του Χαραλάμπους.

 

Εκλογική Περιφέρεια Καλεντζίου

 

 

 

1.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩαννησ  του παρασκευα

 

2. ΜΑΣΣΑΡΑ-ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ ΣΟΥΜΕΛΑ (ΜΙΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

Εκλογική Περιφέρεια Λεοντίου

 

 

 

1.κουνΑΒΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

 

2. Μιχαλα-τσαγκΑΡΗ ΝΑΔΙΑ του Κωνσταντινου  (μπΑΚΡΟΖΟΥ)

 

 

 

Εκλογική Περιφέρεια Τριταίας

 

 

 

1. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΗΜΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ

 

2. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

3. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

4. ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

5. ΚΟΣΣΙΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΗ

 

6. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

7. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

8. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

 

9. ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

 

10. ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

11. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

 

 

Εκλογική Περιφέρεια Φαρρών

 

 

 

1.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του περικλη

 

2. ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του γεωργιου

 

3. ζαχαρακησ ιωαννησ  του γεωργιου

 

4. καββαδιασ γερασιμοσ  του δημητριου

 

5. καλαμαρασ κωνσταντινοσ  του νικολαου

 

6. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ-ΜΑΡΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

7. ΜΑΝΙΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

8. ΝΙΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

9. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

10. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

11. ΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του δημητριου

 

12. ΣΚΙΑΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

13. ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ιωαννη

 

14. ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

15. ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

16. τζωρτζατου-ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ βασιλικη  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

17.  ΤΣΕΠΕΛΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

18. ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

 

19. ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  του ΙΩΑΝΝΗ

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα  Βασιλικού

 

 

 

1. λουκισασ χαραλαμποσ  του νικολαου

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Δροσιάς

 

 

 

1. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Καλάνου

 

 

 

1. Ανδρικοπούλοσ νικολαοσ του γεωργιου                         .

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Καλουσίου

 

 

 

1. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ                

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Κριθαρακίων

 

 

 

1. ΚΙΣΟΥΔΗ  ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Λεοντίου

 

 

 

1. ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Νέου Κομπηγαδίου

 

 

 

1. ΤΣΕΠΕΛΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΧΡΗΣΤΟΥ

 

 

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Σταροχωρίου

 

 

 

1. ΤΣΕΠΕΛΙΚΑ ΕΥΡΙΔΙΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                      .

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Φαρρών

 

 

 

1. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΧΡΗΣΤΟΥ                             .

 

2.ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

 

 

Τοπική Κοινότητα Χαλανδρίτσας

 

 

 

1. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ  αναστασιοσ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

 

 

 

 

2) Συνδυασμός υποψηφίων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων ανά εκλογική περιφέρεια, Συμβούλων Δημοτικών  και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου με την επωνυμία ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ και με έμβλημα ένα κύκλο που περιέχει δύο κορυφές και την φράση Συμπόρευση για τον Ερύμανθο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Καρπή Αθανάσιο (Θάνος) του Κωνσταντίνου.

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Υποψήφιοι   Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Καλεντζίου


 


1.Ανδρικόπουλος


Αθανάσιος


του


Νικολάου


 


2.Θεοδωρακόπουλος


Λάμπρος


του


Γεωργίου


 


3.Κυριακοπούλου


Ελένη


του


Ανδρέα


 

                       

 

 

 

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Λεοντίου

 


 


1.Κριλή


Ανθή


του


Ανδρέα


2.Πανίτσας


Λάμπρος


του


Δημητρίου


3.Παπαναγιώτου


Αθανάσιος


του


Παναγιώτη

 

 

 

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Τριταίας

 


 


1.Ανδρικόπουλος


Φώτιος


του


Χρήστου


2.Βγενόπουλος


Απόστολος


του


Άγγελου


3.Δημόπουλος


Παναγιώτης


του


Δημοσθένους


4.Καλυβιώτης


Ηλίας


του


Νικολάου


5.Κατσικόγιαννης


Ιωάννης


του


Δημητρίου


6.Κοτσώνη


Γεωργία


του


Ηλία


7.Κωνσταντακόπουλος


Ανδρέας


του


Χρήστου


8.Νταφογιάννη


Ευτυχία


του


Αρίστου


9.Παναγόπουλος


Θεόδωρος


του


Παναγιώτη


10.Παπαϊωάννου


Ευάγγελος


του


Χρήστου


11.Παπανικολάου


Χρήστος


του


Θεοδώρου


12.Πετρούτσος


Θεόδωρος


του


Ιωάννη


13.Πίτσου-Ματσάγγα


Μαρία


του


Ανδρέα


14.Ραβάνης


Δημήτριος


του


Γεωργίου

 

 

 

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Φαρρών

 

 

 


1.Βέρρας


Ηλίας


του


Νικολάου


2.Γεωργαντόπουλος


Αλέξιος


του


Ιωάννη


3.Γεωργαντόπουλος


Λεωνίδας


του


Κωνσταντίνου


4.Γιαννακόπουλος


Ιωάννης


του


Νικολάου


5.Γιαρκιάς


Νικόλαος


του


Χρήστου


6.Γκαβός


Γεώργιος


του


Αποστόλου


7.Γκοτσοπούλου


Ελένη


του


Βασιλείου


8.Καλύβας


Νικόλαος


του


Αθανασίου


9.Κανελλάκης


Περικλής


του


Ευάγγελου


10.Κονταλής


Ηλίας


του


Ηλία


11.Μανέττας


Ιωάννης


του


Γεωργίου


12.Μπερδένη-Καρέλα


Ασπασία


του


Κωνσταντίνου


13.Μπιθέλης


Στέφανος


του


Δημητρίου


14.Παναγόπουλος


Γεώργιος


του


Αναστασίου


15.Παπακωνσταντίνου


Ιωάννης


του


Κωνσταντίνου


16.Παπακωστόπουλος


Παναγιώτης


του


Αποστόλου


17.Πλώτας


Δημήτριος


του


Χαραλάμπους


18.Σαμπάνης


Γεώργιος


του


Μιχαήλ


19.Σταυρόπουλος


Γεώργιος


του


Βασιλείου


20.Σουβαλιώτης


Ιωάννης


του


Γεωργίου


21.Τσανάκα


Σοφία


του


Χριστοφόρου

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας


 


 


 


1.Κοτσώνης


Νοταράς


του


Παρασκευά


2.Μπαμπίλης


Νικόλαος


του


Γεωργίου

         

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας


 


1.Θανοπούλου -Σκαρμούτσου


Κωνσταντούλα


του


Νικολάου


 


2.Χριστόπουλος


Χρήστος


του


Γεωργίου


 


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Αλεποχωρίου


 


1.Ανδρικόπουλος


Χρήστος


του


Ιωάννη


 


2.Κακαφώνης


Φώτιος


του


Ανδρέα


 

                 

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Βασιλικού


 

 

 

 


1.Δημητρόπουλος


Αχιλλεύς


του


Δημητρίου


2.Κούτση-Ζαγορίτη


Αναστασία


του


Ανδρέα


3.Σκόνδρας


Κωνσταντίνος


του


Γεωργίου


4.Χρόνης


Θεόδωρος


του


Φωτίου


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Βελημαχίου


 


1.Γκόλφη – Καρνάρη


Μαρία


του


Χρήστου


 


2.Παπασπυρόπουλος


Μιχαήλ


του


Ανδρέα


 

               

 

 

 

 

 

Υποψήφιοι Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Δεμεστίχων

 


1.Μιχαλόπουλος


Αντώνιος


του


Χρήστου


2.Τσάμης


Γεώργιος


του


Κωνσταντίνου

 

 

 


 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Δροσιάς


 


 


 


1.Δριβήλας


Παναγιώτης


του


Ηλία


 


2.Ζώρλας


Δημήτριος


του


Ζήσιμου


 


3.Κανελλακόπουλος


Δημήτριος


του


Κωνσταντίνου


 


4.Τόγια


Ηλιάνα


του


Αθανασίου


 


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Ελληνικού


 


1.Νιάχος


Κωνσταντίνος


του


Χαραλάμπους


2.Παντελής


Γεώργιος


του


Άγγελου


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Ερυμάνθειας


 


1.Αγγελοπούλου-Ανδρικοπούλου


Βασιλική


του


Δημητρίου


2.Κούτρας


Παναγιώτης


του


Σπυρίδωνος


 


 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ισώματος


 


 


 


1.Αποστολόπουλος


Κωνσταντίνος


του


Αποστόλου


 


2.Μπαστογιάννης


Αθανάσιος


του


Λεωνίδα


 


3.Πανίτσας


Θεοφάνης


του


Αγγέλου


 


4.Σαλπόγλου


Μαρία


του


Κυριάκου


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Καλάνιστρας


 


 


 


1.Κοτσώνης


Κωνσταντίνος


του


Δημητρίου


 


2.Χριστοδουλής


Παναγιώτης


του


Χαραλάμπους


 

                 

 

 

 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Καλάνου


 


1.Παύλου


Χρήστος


του


Θεοφάνη


2.Τσάκωνας


Ανδρέας


του


Γεωργίου

 

 

 

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Καλεντζίου

 


1.Διαμαντόπουλος


Στέφανος


του


Γεωργίου


2.Λαζάρου


Ελένη


του


Αθανασίου


3.Ματαράγκα


Μαρία


του


Γεωργίου


4.Παρασκευόπουλος


Χρήστος


του


Σπύρου

 

 

 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Καλουσίου


 


1.Αναστασόπουλος


Γρηγόριος


του


Άγγελου


2.Κοσμόπουλος


Κωνσταντίνος


του


Ανδρέα


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Κάλφα


 


1.Βακρόπουλος


Κωνσταντίνος


του


Παναγιώτη


2.Μπαντούνας


Νικόλαος


του


Παναγιώτη

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Καταρράκτη


 


1.Αγγελόπουλος


Βασίλειος


του


Φωτίου


2.Σμυρνής


Γρηγόριος


του


Παναγιώτη


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Κριθαρακίων


 


1.Κουτσαντώνης


Νικόλαος


του


Χρήστου


2.Στάμος


Φώτιος


του


Γεωργίου


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Λακκωμάτων


 


1.Παπαγιαννόπουλος


Βασίλειος


του


Παναγιώτη


2.Παύλος


Αθανάσιος


του


Γεωργίου


 


 

 

Υποψήφιοι Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Λεοντίου

 


1.Κωνσταντινόπουλος


Γεώργιος


του


Κωνσταντίνου


2.Μανέττας


Χρήστος


του


Βασιλείου

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μανεσίου


 


1.Βεργάδος


Ανδρέας


του


Γερασίμου


 


2.Γκοντζή


Μαρία


του


Γεωργίου


 


3.Δριβήλα


Βασιλική


του


Κωνσταντίνου


 


4.Μαντούκας


Ανδρέας


του


Γεωργίου


 


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Μιραλίου


 


1.Ζαχαρόπουλος


Νικόλαος


του


Κωνσταντίνου


 


2.Φετεκέκη – Τζώρτζη


Ασήμω


του


Αντωνίου


 


 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Ν. Κομπηγαδίου


 


1.Παπαγεωργίου


Γεράσιμος


του


Βασιλείου


 


2.Πετρόπουλος


Αντώνιος


του


Βασιλείου


 

                 

 

 

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Πλατανόβρυσης


 


1.Ανδριόπουλος


Αλέξιος


του


Αθανασίου


2.Καρακούλια-Κατσαντώνη


Ελευθερία


του


Ανδρέα


3.Μανωλόπουλος


Γεώργιος


του


Βασιλείου


4.Μπιθέλης


Γεώργιος


του


Ιωάννη

 

 

 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Ρουπακιάς


 


1.Γεωργόπουλος


Γεώργιος


του


Νικολάου


2.Μαυρόγιαννης


Αθανάσιος


του


Βασιλείου

 

 

 


 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Σκιαδά


 


1.Μαραχώρης


Νικόλαος


του


Αποστόλου


2.Μαυρόγιαννη


Αδαμαντία


του


Θεοδώρου


3.Πίτσιος


Ηλίας


του


Βασιλείου


4.Τομαράς


Αντώνιος


του


Αναστασίου

 

 

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Σκούρα


 


1.Αντωνοπούλου – 2.Στραβοκέφαλου


Ελευθερία


του


Νικολάου


3.Πετρούτσος


Σπυρίδων


του


Πέτρου

 

 

 


 


Υποψήφιοι   Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιάς


 


1.Γαρώνης


Χρήστος


του


Νικολάου


2.Κυριακοπούλου-Γαρώνη


Γεωργία


του


Ανδρέα

 

 

 

 

 

 

 


Υποψήφιοι   Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Σταροχωρίου


 


1.Ανδρικοπούλου-Μιχαλοπούλου


Σοφία


του


Παναγιώτη


2.Κλουκινιώτης


Αχιλλέας


του


Παναγιώτη


3.Σκέντζος


Γεώργιος


του


Χαραλάμπους


4.Σπηλιόπουλος


Αναστάσιος


του


Αντωνίου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις