Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτήσεις για καντηλανάπτες στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Πάτρας, από 29 Απριλίου έως 9 Μαίου 2014

Αιτήσεις για καντηλανάπτες στα Δημοτικά ...

Τα δικαιολογητικά τους μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στην οδό Βότση και Μαιζώνος

Μία τάξη στα δύο Δημοτικά κοιμητήρια (το Α’ στην Ανθούπολη και το Β’ στον Άγιο Μηνά, στη Λεύκα) επιχειρεί να βάλει ο Δήμος Πατρέων, έστω και προεκλογικά, στο θέμα των κανδηναλαπτών ώστε να περιορίσει την τυχόν ανεξέλεγκτη παρουσία και απασχόληση στον τομέα αυτό.

Σε ανακοίνωση Τύπου που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης τονίζεται ότι «μετά την υπ’ αριθμ. 158/17-3-2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται γνωστό ότι η επιλογή κανδηναλαπτών για ένα (1) έτος, για τα Δημοτικά Κοιμητήρια, θα γίνει με βάσει την ατομική, οικογενειακή και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων κανδηναλαπτών που θα υποβάλλουν αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους μαζί με σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων στην οδό Βότση και Μαιζώνος από την Τρίτη 29/4/2014 έως και τις 9/5/2014». Όσο για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής.

Φωτοτυπία Ταυτότητας

Εκκαθαριστικό Εφορίας

Κάρτα ανεργίας του αιτούντος ή του/της συζύγου εάν υπάρχει

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο αφορά στην οικονομική ή οικογενειακή κατάσταση του αιτούντος (π,χ. βεβαίωση συμμετοχής στην τράπεζα τροφίμων του Δήμου, προστατευόμενου μέλους με αναπηρία κ.λ.π.).

*Βέβαια κατά το παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες, πάντοτε υπήρχε μία άτυπη συνεννόηση και συστάσεις από τους Δημοτικούς υπαλλήλους στα νεκροταφεία προς τους ανθρώπους που απασχολούνται ανάβοντας τα καντήλια στα μνημεία, οι οποίοι επιτελούν κι άλλες εργασίες όπως πλύσιμο και καθαρισμό των εξωτερικών επιφανειών των τάφων, κ.α.

Μάλιστα πολλές φορές είχαν υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αυστηρές συστάσεις για την μη άσκοπη χρήση του νερού και την χρήση λάστιχων για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσα στην μέρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις