Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βέλη Κούγια σε Σταυριανό και Κιάσσο

Βέλη Κούγια σε Σταυριανό και Κιάσσο

Αναφέρθηκε στις προσφυγές τους

Για αχαριστία κατηγόρησε ο Αλέξης Κούγιας τους πρώην ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, Κώστα Κιάσσο, Νίκο Σταυριανό με αφορμή την απόφασή τους να κινηθούν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ. Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών στο «ΦΩΣ των Σπορ»:

"Για τον Κιάσσο το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για χάρη του πούλησα τα Γιάννινα, όταν οι εκεί οργανωμένοι οπαδοί δεν τον ήθελαν στην ομάδα και του δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα και επεισόδια. Παρότι εγώ θα μπορούσα να αδιαφορήσω και να παραμείνω σε μια πόλη που με λάτρεψε, αυτό προφανώς είναι το δικό του ευχαριστώ.

Να σημειώσω ακόμη ότι τον ίδιο παίκτη εγώ προσωπικά τον κράτησα στην ομάδα και την Πάτρα όταν πέρσι με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο τότε τεχνικός Τίμος Καβακάς μού είχε ζητήσει, πλην των Βάντερσον και Παμπόε, και τη δική του αποχώρηση. Δεν το υιοθέτησα όμως και συνέχισε να αγωνίζεται με την Παναχαϊκή μπαίνοντας εγώ μπροστά", υποστήριξε ο Κούγιας για τον 39χρονο μεσοαμυντικό.

Για τον Σταυριανό είπε: "Επρόκειτο για έναν τερματοφύλακα που τον πήραμε βασικό για να μας βοηθήσει και επί της ουσίας δεν έπαιξε ποτέ. Παρότι τα Χριστούγεννα θα μπορούσα να του λύσω το συμβόλαιο, έχοντας το σοβαρό τραυματισμό του στους προσαγωγούς του, που μετά και τον τραυματισμό του Λαμπάκη μείναμε με ένα μόνο τερματοφύλακα, τον νεαρό Παπαδόπουλο, δεν το έκανα γιατί θα ήταν ανήθικο.

Τον κράτησα σε βάρος καθαρά αγωνιστικά της ομάδας και όχι μόνο αυτό, αλλά τον αποθεραπεύσαμε, όπως έπρεπε φυσικά, και όλα αυτά τα επισημαίνω, αν και δεν θα ήθελα να το κάνω, απλά και μόνο για λόγους τάξης και ιστορικής αλήθειας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports