Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σαρικεΐσογλου; "Τώρα βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο"

Σαρικεΐσογλου; "Τώρα βλέπουμε το πο...

Ο παίκτης της Παναχαϊκής μίλησε για τα πλέι άουτ

"Εμείς πάντα πιστεύαμε στις δυνατότητες της ομάδας. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, ξέρουμε ότι έχουμε ποιότητα και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή. Απλώς στα πλέι-άουτ με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά μας το αποδεικνύουμε κιόλας".

Αυτά τόνισε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο διεθνής ακραίος της Παναχαϊκής Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της μεταμόρφωσης των «κοκκινόμαυρων» και το τρία στα τρία στα πλέι-άουτ.

Είναι η νίκη σας στη Μίκρα επί του Αρη η πιο σημαντική στα πλέι-άουτ;

«Και οι τρεις νίκες μας στα πλέι-άουτ είναι σημαντικές. Θα έλεγα ότι η νίκη με τον Αρη, αλλά και αυτή που κάναμε στην πρεμιέρα της διαδικασίας με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα έχουν μια βαρύτητα παραπάνω από την νίκη μας στο Αιγίνιο».

Τώρα έχετε φέρει στα ίσια την μάχη της παραμονής;

 

«Οχι. Δεν μπορούμε ακόμη να το πούμε αυτό. Εχουμε έναν πόντο λιγότερο από τον Αρη και ουσιαστικά από την γραμμή σωτηρίας και τρεις λιγότερους από τον Παναθηναϊκό. Ομως πατάμε καλύτερα στα πόδια μας. Μην ξεχνάμε ότι μπήκαμε στα πλέι-άουτ με -5 βαθμούς από τον Αρη και -6 από τον Παναθηναϊκό. Τότε βλέπαμε το ποτήρι μισοάδειο, τώρα το βλέπουμε μισογεμάτο».

Εσύ πάλι κόντρα στον Αρη έκανες σπουδαίο παιχνίδι. Και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο παιχνίδι στην Πάτρα ήσουν από τους καλύτερους της Παναχαϊκής. Επαιξες στον Αρη 4,5 χρόνια, δεν αισθάνθηκες κάπως;

 

«Το ότι και τα δύο παιχνίδια με τον Αρη ήταν ιδιαίτερα για εμένα αφού αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα για χρόνια είναι δεδομένο. Ομως όλα αυτά τα ξεχνάς όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Πάντα προσπαθώ να δίνω το 101% στις ομάδες που αγωνίζομαι ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος. Αυτό κάνω και τώρα με την Παναχαϊκή, το έκανα στο παρελθόν θα το κάνω και στο μέλλον».

 

Επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη, ο στόχος;

«Θέλουμε να πάρουμε και εκεί αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καμία άνεση στα πλέι-άουτ. Κυνηγάμε παντού νίκες και βαθμούς, αυτό πρέπει να κάνουμε και εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports