Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Σε κατάσταση συναγερμού για τον όγκο βροχής τις επόμενες ώρες- ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα

Δυτική Ελλάδα: Σε κατάσταση συναγερμού γ...

Καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στον Ελλαδικό χώρο μετά τις προμεσημβρινές και μεσημβρινές ώρες της σημερινής ημέρας, με ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Σε κατάσταση συναγερμού θα πρέπει να τεθούν τα εξής γεωγραφικά τμήματα της Ελλάδας για το επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με ειδική πρόγνωση μας : Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, βόρεια Πελοπόννησος. 

Στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα των παραπάνω τμημάτων, θα σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις.

Πυκνά χιόνια και πιθανή χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα παρακάτω τμήματα της χώρας :


Στην Ήπειρο και την Μακεδονία θα πέφτουν πυκνά χιόνια πάνω από τα 500-700 περίπου μέτρα υψόμετρο, στην Θράκη πάνω από τα 800-900 μέτρα, στην Θεσσαλία πάνω από τα 800-900 μέτρα, στην δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 800-900 μέτρα και τέλος στην βόρεια Πελοπόννησο πάνω από τα 1100-1200 μέτρα υψόμετρο. Κίνδυνος ΠΑΓΕΤΟΥ στο ύψος της Εγνατίας Οδού στην δυτική Μακεδονία.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 17/4/2014 : Με κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες θα κυλίσει η μέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7-14oC.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4/2014 : Με διαστήματα βροχής αλλά και κάποια διαστήματα αραιών νεφώσεων και ηλιοφάνειας θα κυλίσει η μέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 7-16oC.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/4/2014 : Με αυξημένες γενικά νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός. Μικρή αλλά υπαρκτή η πιθανότητα για βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10-17oC.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20/4/2014 : Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11-21oC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις