Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο! Μωρό 9 μηνών στο εδώλιο

Απίστευτο! Μωρό 9 μηνών στο εδώλιο

Για δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε στην Λαχόρη του Πακιστάν ένα βρέφος εννιά μηνών, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του στα οποία περιλαμβάνεται και ο πατέρας του, κατηγορούμενο για «σχεδιασμό δολοφονικής επίθεσης, απειλής κατά της αστυνομίας και παρέμβασης σε κρατικές υποθέσεις». Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της ακροαματικής διαδικασίας, το μωρό, που ονομάζεται Μουχάμαντ Μούσα Κχάν, καθόταν στην αγκαλιά του πατέρα του πίνοντας γάλα από ένα μπιμπερό ενώ ήταν εμφανές ότι του είχαν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα!

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας της Λαχόρης, οι κατηγορούμενοι εκτόξευσαν πέτρες κατά αστυνομικών με σκοπό να τους σκοτώσουν κατά τη διάρκεια εφόδου στα σπίτια τους για την καταβολή χρωστούμενων σε λογαριασμούς χρήσης φυσικού αερίου. Η αστυνομία κατέθεσε μήνυση κατά όλων των αρσενικών μελών της οικογένειας, περιλαμβανομένου και του μωρού.

Ο δικαστής, που όρισε μια εγγύηση και ανέβαλε τη διεξαγωγή της δίκης, ζήτησε εξηγήσεις από την αστυνομία για την παρουσία του μωρού στο δικαστήριο, δεδομένου ότι ο πακιστανικός ποινικός κώδικας δεν επιτρέπει την απαγγελία κατηγορίας σε παιδιά μικρότερα των επτά ετών. Ο αξιωματικός που υπέβαλλε την μήνυση ήδη μετακινήθηκε από την θέση του ενώ ανώτερός του απέδιδε το περιστατικό σε «παρεξήγηση» τονίζοντας ότι «προφανώς δεν έγινε επίτηδες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις