Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Ντόλιος στην ΕΡΤ: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συγκυβερνά με ακροδεξιούς - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Ντόλιος στην ΕΡΤ: Το ΠΑΣΟΚ δεν μ...

Mοιραίο λάθος της κυβέρνησης το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης

O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, μίλησε στο χθεσινό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ και ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεχίσει να συγκυβερνά αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα και αν δεν απομακρυνθούν οριστικά και αμετάκλητα οι όποιοι ακροδεξιοί θύλακες υπάρχουν στην κυβέρνηση...

Ο κ. Ντόλιος ανέφερε ότι περιμένει, τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μια άμεση τοποθέτηση και αποσαφήνιση από την πλευρά του πρωθυπουργού για όλα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Μπαλτάκου. Έδωσε μάλιστα και σχετική διορία για να γίνει αυτό. "Άμεσα, πριν το Πάσχα" είπε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε... "Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να συγκυβερνά τη χώρα μαζί με ακροδεξιούς".

Ο Βουλευτής Έβρου απέφυγε να τοποθετηθεί στις εσωκομματικές αναταραχές του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται να εξαφανιστεί, ενώ παραδέχτηκε σε σχόλιο του Νίκου Αγγελίδη ότι οι πολίτες σηκώνουν έναν αδυσώπητο Σταυρό μαρτυρίου από τα μέτρα της κυβέρνησης...

Εκτίμησε με βεβαιότητα ότι άλλα μέτρα δεν θα υπάρξουν και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην οικονομική πορεία ανάκαμψης της χώρα παραδεχόμενο ωστόσο ότι αυτό δεν θα έχει θετική επίδραση στην τσέπη του κόσμου.

Τέλος αναφέρθηκε και στην πορεία της ΕΡΤ η οποία συνεχίζει να εκπέμπει κανονικό πρόγραμμα τηλεοπτικά (αναλογικά σε πολλές περιοχές της χώρας) και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας ότι ήταν μοιραίο λάθος της κυβέρνησης το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. "Εγώ στηρίζω ακόμη την ΕΡΤ" ανέφερε κατά γράμμα ο Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις