Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοίγει νέο κατάστημα H&M με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ; Πληθώρα βιογραφικών απο Πατρινούς στην εταιρεία για δουλειά!

Πάτρα: Ανοίγει νέο κατάστημα  H&M με...

Οι πληροφορίες θέλουν να ανοίγει νέο κατάστημα στη Ρήγα Φεραίου

Κάτι νέο ετοιμάζεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες θέλουν τη σουηδική εταιρεία ρούχων H&M να επενδύει  ξανά στην Πάτρα αυτή τη φορά ανοίγοντας κατάστημα με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στον πεζόδρομο της Ρήρα Φεραίου σε κτήριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν επίσης κατάστημα με επώνυμα casoual και τζιν ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr δεν είναι λίγοι οι Πατρινοί που ήδη έχουν στείλει τα βιογραφικά τους στα κεντρικά της εταιρείας αναζητώντας μια θέση εργασίας στο νέο χώρο.
Υπενθυμίζεται οτι απο τον Μάρτιο έχει ανόιξει το 28ο κατάστημα της αλυσίδας στην Πάτρα  H&M, Hennes & Mauritz.

Το 900 τ.μ., 3όροφο κατάστημα  προσφέρει μόδα αποκλειστικά για το μωρό και το παιδί.


«Η Πάτρα είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Στην H&M επενδύουμε με γνώμονα την ισχυροποίηση του Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη,» είχε δηλώσει η κυρία Dominique Fantaccino, country manager Ελλάδος.

Σημειώνεται ότι η  Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντροτης Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 27 καταστήματα σε επτά πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις