Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συμμετοχές στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων

Συμμετοχές στην τελική φάση του Πανελλην...

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Διονύσης Πούλος, Ηλίας Γιάγκος, Γιώργος Κάραλης και Ορέστης Παπαθανασόπουλος

Αναχωρούν την Παρασκευή το πρωί για τις Σέρρες, όπου 4 και 5 Απριλίου 2014, διεξάγεται η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων Α (γεννηθέντες 99-00) και Β (γεννηθέντες 01-02), οι 4 αθλητές των παλαιστικών συλλόγων της πόλης μας που εξασφάλισαν την πρόκριση από την Β΄ Προκριματική φάση στις 16/3/2014 στα Άνω Λιόσια.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές Διονύσης Πούλος στα 85 κιλά Παμπαίδων Α και Ηλίας Γιάγκος, Γιώργος Κάραλης και Ορέστης Παπαθανασόπουλος στα 73, 53 και 47 κιλά αντίστοιχα της ηλικιακής κατηγορίας παμπαίδων Β.

Οι τέσσεροι αθλητές που θα συνοδεύονται από τον προπονητή του Α.Σ. Πολυνίκη κ. Γιώργο Ραλλη, έχουν ήδη ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και ελπίζουν σε ακόμα μία διάκριση.

Καθότι η Ελληνική Ομοσπονδία, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χώρα, δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχορηγήσει τους συλλόγους της, καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν τα έξοδα των εν λόγω μετακινήσεων μέσω χορηγιών και ενισχύσεων.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκριση, όλους όσουν στηρίζουν την συμμετοχή των νέων αυτών αθλητών που αποτελούν και το φυτώριο για μελλοντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών A.E και ειδικότερα τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Κων/νο Πλατυκώστα, το Αχαϊκό Χωριάτικο, καθώς και διάφορους φίλους του αθλήματος για την υποστήριξή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports