Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοιχτή εκδήλωση δίπλα στο απειλούμενο με κλείσιμο ΚΕΤΧ πραγματοποίησε ο Κώστας Σπαρτινός

Ανοιχτή εκδήλωση δίπλα στο απειλούμενο μ...

Εκδήλωση στα Σύνορα

Δίπλα στο υπό απειλή κλεισίματος στρατόπεδο ΚΕΤΧ, στο καφενείο «ΤΑΣΟΣ», πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Σπαρτινού.

Δίνοντας έμφαση στη σύνδεση της καθημερινής πραγματικότητας που βιώνουν οι δημότες της Πάτρας με τις ευρύτερες πολιτικές επιλογές των μνημονιακών κυβερνήσεων ανέλυσε τις προτεραιότητες και τη σημασία των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Κάλεσε τους δημότες, όχι μόνο του Ανατολικού Διαμερίσματος αλλά όλου του Δήμου Πατρέων, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, με τον Δήμο μπροστάρη στους αγώνες, για τη διαφύλαξη και αξιοποίηση των δημόσιων χώρων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ορίζοντας της Πάτρας δεν έχει κατεύθυνση μόνο προς τη θάλασσα αλλά και προς τους ορεινούς όγκους του Παναχαϊκού.

Ο Κώστας Σπαρτινός ανέδειξε την καταστροφή που έχει επέλθει στο περιαστικό περιβάλλον με το συστηματικό μπάζωμα ρεμάτων και χειμάρρων καθώς και την προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για το νοικοκύρεμα των οάσεων πρασίνου του Γηροκομειού, του Δασυλλίου και των πολλών αλσυλλίων που περιβάλλουν τους οικισμούς της περιοχής.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την Αντίσταση Πολιτών, Κώστας Γαβριηλίδης, αναφέρθηκε στη συνεκτική πολιτική πρόταση και συνεργασία που πρέπει να έχει ο Δήμος με την Περιφέρεια για την αντιμετώπιση βασικών περιβαλλοντικών θεμάτων, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις