Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αχαΐας στις τοπικές Επιχειρήσεις για συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αχαΐας στις ...

Στις 11, 12 και 13 Απριλίου στο "Τόφαλος"

Πρόσκληση στις τοπικές Επιχειρήσεις να συμμετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Γεύσεων «οι Κουζίνες της Ευρώπης», στη διάρκεια του οποίου ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην Αχαϊκή κουζίνα και στα τοπικά προϊόντα, απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε, μαζί με τον εκπρόσωπο των ξενοδόχων κ. Νίκο Παπαλέξη και τον σεφ Θωμά Λαζανά, εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σχεδιασμού που διοργανώνει το Φεστιβάλ.

Τόσο ο κ. Μαρλαφέκας όσο και ο κ. Παπαλέξης αναφέρθηκαν στη μεγάλη σημασία που θα έχει η δημιουργία και παρουσίαση του Αχαϊκού πρωινού, π[ου θα γίνει στη διάρκεια του Φεστιβάλ, ενώ ο κ. Λαχανάς έκανε γνωστό ότι έχουν φτάσει πλέον τους 400 οι διαπιστευμένοι σεφ που θα συμμετέχουν δημιουργώντας μενού από όλη την Ευρώπη και πιάτα με προϊόντα της Αχαΐας.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-12-13 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Δημ. Τόφαλος».

Οι Επιχειρήσεις και παραγωγοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ καθώς και όσιοι θέλουν προϊόντα τους να παρουσιαστούν στην Έκθεση και να χρησιμοποιηθούν στο Αχαϊκό πρωινό, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2610 312818, 6944 611482, 6909 412121.

Η διοργάνωση γίνεται με ευθύνη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού (έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Κερνάμε Ελλάδα», σε πολλές πόλεις της Ελλάδας) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδας της Κεντρικής Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν η Συντεχνία Αρτοποιών, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Αχαΐας, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και την υποστήριξη του Σωματείου Μαγείρων Αχαΐας.

Στο χώρο θα λειτουργεί και παιδότοπος όπου τα  παιδιά θα περνούν ευχάριστα το χρόνο τους, απασχολούμενα σε προγράμματα και δράσεις που τα φέρνουν σε επαφή με την Ελληνική διατροφή.

Αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ είναι το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις