Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Just the 2 Of us: Έφτασε ακόμα και το 43%!

Just the 2 Of us: Έφτασε ακόμα και το 43%!

Ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 36,2%

Χθες ήταν η μεγάλη πρεμιέρα για το μεγάλο σώου του MEGA και όλοι περιμένουν να δουν κατά πόσο ανταποκρίθηκε το κοινό σε αυτό το ξεκίνημα! Πλέον τα shows στην ελληνική τηλεόραση είναι τρία, μαζί με το The Voice και το YFSF και όπως είναι αυτονόητο, η υψηλή τηλεθέαση είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα! Για να δούμε, λοιπόν, πως τα πήγε το Just the 2 Of us στην δεύτερη σεζόν του και αν ο κόσμος είχε επιθυμία να δει τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Ρούλα Κορομηλά σε νέους ρόλους-στοίχημα!

Ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 36,2%, ενώ έφτασε σε τέταρτο ακόμα και το 43% στις 22:30, την ώρα που ο ΑΝΤ1 απέναντι είχε πετάξει…λευκή πετσέτα, βάζοντας σε επανάληψη το «Πλάκα κάνεις», μένοντας 40 μονάδες πίσω στον πίνακα τηλεθέασης! Ο σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας για το Champion’s League στη ΔΤ, μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ και η ελληνική ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής» στον ALPHA μαζί με το «Δια Ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου (21:00-22:00), ήταν τα μόνα προγράμματα που επιβίωσαν κάπως, την ώρα της μεγάλης πρεμιέρας του ΜEGA.

Η πρεμιέρα, λοιπόν, του νέου show κρίνεται επιτυχημένη, ενώ τα σχόλια στα social media ήταν χιλιάδες με τον κόσμο να εκφράζει τη γνώμη του για το J2US, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήταν και η…καλύτερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight