Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 3 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα 3 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Είναι σε κλοιό το ζώδιό σας τον φετινό Απρίλιο, ενώ τώρα που κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι και σαν η μοίρα να είναι εχθρός σας. Όμως αποδεχτείτε κάποιες καταστάσεις. Άτομα εξουσίας είναι εναντίον σας. Ωστόσο κάποιο θέμα, οικονομικό, επαγγελματικό, γραφειοκρατικό ή άλλο, κλείνει με επιτυχία.

Ταύρος

Κάνει μια κάθαρση ψυχολογική το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες και μπορεί να βγαίνουν ενοχές στην επιφάνεια. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, η οποία επίσης είναι πιθανό να προκαλεί εμπόδια σε νομικά θέματα, σπουδές και ταξίδια. Ωστόσο ευνοείται η δικτύωση και βελτιώνεται η επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι

Δεν λείπουν κάποιες εμμονές τις τελευταίες μέρες, λόγω της δυσμενούς όψης Ήλιου-Πλούτωνα, ενώ ξεκαθαρίσματα είναι πιθανά σε φιλίες. Σήμερα κορυφώνεται, ενώ φέρνει και αδιέξοδα οικονομικά. Θετική ωστόσο είναι για τα επαγγελματικά σας η όψη Ερμή-Κρόνου, η οποία φέρνει επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες, ενώ νιώθετε να αναγνωρίζεται ο μόχθος σας.

Καρκίνος

Βγάζει τον παραπονιάρικο εαυτό σας στην επιφάνεια η δύσκολη όψη Ήλιου-Πλούτωνα και μπορεί να νιώθετε αδικημένοι απ' τη μοίρα, τόσο λόγω δυσκολιών στα επαγγελματικά όσο και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Προσέξτε τις εμμονές και τις χειριστικές τάσεις. Τουλάχιστον η επικοινωνία βελτιώνεται και είστε πιο αποτελεσματικοί στο λόγο. Ο ρεαλισμός βοηθά.

Λέων

Εμπόδια στο χώρο δουλειάς, ίσως και ίντριγκες με συναδέλφους προκαλεί το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και θέματα νομικά ή σπουδών μπορεί να παρουσιάζουν δυσάρεστες εξελίξεις. Καλά όμως πάνε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων και ορισμένα οικονομικά θέματα, με πιθανές ευνοϊκές συμφωνίες ή συμβιβασμούς.

Παρθένος

Είναι λογικό να “σκοτεινιάζει” τη χαρά η δυσμενής όψη Ήλιου-Πλούτωνα και να προκαλεί και κάποιες εμμονές, είτε στα ερωτικά ή με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα, ενώ η επιρροή αυτή κορυφώνεται σήμερα. Όμως η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου βοηθά την επικοινωνία και ίσως γίνονται θετικές επαφές, συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

Ζυγός

Άμεσα επηρεάζει το ζώδιό σας η “σκοτεινή” όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες προκαλεί εμμονές και μια ψυχολογική κάθαρση. Αδιέξοδα πιθανά σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, σχέσεων και συνεργασιών, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή. Όμως κάτι καλό γίνεται σε επαγγελματικά και οικονομικά – θετικές επαφές και συμφωνίες.

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά ο πλανήτης σας, Πλούτωνας, βγάζει καχυποψία στην επιφάνεια και έμμονες ιδέες, λόγω της δύσκολης όψης του με τον Ήλιο, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ίντριγκες με συγγενείς και στο χώρο δουλειάς. Όμως η καλή όψη Ερμή-Κρόνου σάς κάνει αποτελεσματικούς στην επικοινωνία, ενώ φαίνεται να σταθεροποιούνται οι ερωτικές σχέσεις.

Τοξότης

Οικονομικά αλλά και ερωτικά αδιέξοδα προκαλεί η δυσμενής όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ η δημιουργικότητά σας εμποδίζεται στο να εκφραστεί και να φέρει και κέρδη. Ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά, κτητικές τάσεις και ζήλια. Καλά ωστόσο πάνε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Ένα ζήτημα φαίνεται να κλείνει αισίως.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος απ' τον Κριό σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας προκαλεί ένα “βύθισμα” ψυχολογικό, με εμμονές και προσωρινή απώλεια της χαράς, ενώ εμπόδια φέρνει σε κάποια θέλω σας και σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων. Μην χειραγωγείτε ανθρώπους και καταστάσεις. Όμως γίνονται κάποιες θετικές επαφές και ενισχύεται το δίκτυο γνωριμιών σας.

Υδροχόος

Εκτός από έμμονες ιδέες και μια κάθαρση ψυχική, το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να προκαλεί και ίντριγκες ή ξεκαθαρίσματα με συγγενείς. Προσέξτε μην πείτε πράγματα που θα λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά. Ωστόσο κάτι καλό γίνεται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, ίσως θετικές συμφωνίες και συζητήσεις.

Iχθύες

Η δύσκολη γωνία Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει αδιέξοδα οικονομικά και προκαλεί καθάρσεις ή ίντριγκες σε φιλίες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή. Ωστόσο, ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Κρόνο, σάς κάνει σαφείς κι αποτελεσματικούς στην επικοινωνία, κι έτσι προχωρούν καλά θέματα σπουδών, νομικών και κάποιες επαφές ή συμφωνίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being