Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτό θα πει "όλα για την ομάδα σου"-Διέσχισε με ποδήλατο 7.000 χιλιόμετρα για να δεί το μάτς

Αυτό θα πει "όλα για την ομάδα σου&...

Έφτασε στην ώρα του

Οι οπαδοί προσπαθούν να αποδείξουν με διαφορετικούς και πρωτότυπους τρόπους να αποδείξουν την αγάπη τους για την ομάδα που υποστηρίζουν

Ένας από αυτούς και σίγουρα ηρωικός είναι ο Σέρβος Ντράγκαν Σίμπαλιτς ο οποίος κάλυψε μια απόσταση περίπου 7000 χλμ από το Βελιγράδι μέχρι το Κρασνοντάρ της Ρωσίας, με ένα ποδήλατο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της «λατρεμένης του» Παρτιζάν με αντίπαλο την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο οποίος και διεξάγεται σήμερα (28/3, 18:00).

O Σίμπαλιτς είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του εδώ και καιρό και στις 27 Φεβρουαρίου ξεκίνησε το μεγάλο και επίπονο αυτό ταξίδι

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σίμπαλιτς πήρε το ποδήλατο του και μετά τους δρόμους. Τον Οκτώβρη του 2012 χρειάστηκε οκτώ ημέρες, για να καλύψει απόσταση 1.263 χιλιομέτρων και να δει το ματς της Παρτίζαν με την Ίντερ, για το Europa League.

Ο 36χρονος «τρελός» οπαδός όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Την επομένη του αγώνα της Παρτιζάν, θα εγκαταλείψει τη Ρωσία με προορισμό την Τουρκία, διανύοντας μια διαδρομή 13 ημερών και 2.400 χλμ. για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στο TOP-16 της Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Γαλατασαράι!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μπορίς Ντάλο, παίκτες της ομάδας, του χάρισαν μια φανέλα με το Νο7 (όσα και τα χιλιάδες χιλιόμετρα που είχε να διανύσει), μαζί με ένα κασκόλ της ομάδας, για να τον κρατά ζεστό. Στο γυρισμό του, θα τον περιμένουν όλοι οι παίκτες της Παρτίζαν, μπροστά στο γήπεδο.

Τον ρώτησαν μάλιστα αν σκοπεύει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα στη Γρανάδα, όπου παίζει η Σερβία. «Είναι περίπου 3.000 χιλιόμετρα απόσταση δρόμος, όχι μέσα από τα βουνά, κάτι που ίσχυσε τώρα. Εκείνο το ταξίδι θα είναι παιχνιδάκι», απάντησε με έμφαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις