Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε τους Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν να διακωμωδούν το εξώυλλο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κ. Γουέστ στην Αμερικάνικη Vogue

Δείτε τους Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν ...

Η Καρντάσιαν και ο Γουέστ φωτογραφήθηκαν για το τεύχος Απριλίου 2014, από την Άννι Λίμποβιτς

Συνεχίζοντας το αστείο που ξεκίνησε με τη ξεκαρδιστική αναπαράστασή των Κάνιε Γουεστ και Κιμ Καρντάσιαν στο βίντεο κλιπ του «Bound 2», οι ηθοποιοί και καλοί φίλοι Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue, όπως ακριβώς έκανε το αγαπημένο τους ζευγάρι.

Όπως γράφει το κινηματογραφικό σάιτ flix.gr, ήταν Νοέμβριος του 2013, όταν ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν έδωσαν νέο ορισμό στη σάτιρα και με τη δική τους εκδοχή πάνω στο βίντεο κλιπ του Kanye West «Bound 2», στο οποίο εμφανιζόταν σε αποκαλυπτικές στάσεις η Κιμ Καρντάσιαν.

Τέσσερις μήνες μετά το πιο πολυσυζητημένο για ποικίλους λόγους, ζευγάρι της εποχής μας, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue, κάνοντας ένα όνειρο της tv persona Κιμ Καρντάσιαν πραγματικότητα και προκαλώντας από οργή μέχρι επευφημίες στα social media για την επιλογή της δύστροπης διευθύντριας του περιοδικού Άννα Γουίντουρ να ενδώσει στο «world’s most talked about couple».

Η Καρντάσιαν φιγουράρει στο εξώφυλλο της πολυτελούς έκδοσης της Αμερικάνικης Vogue με στράπλες λευκό νυφικό φόρεμα, με τον μαύρο ραπ τραγουδιστή Κάνιε Γουέστ ντυμένο στα μπλε, να την αγκαλιάζει και να την κοιτάει ηδυπαθώς.

Φυσικά ο Τζέιμς Φράνκο με τον Σεθ Ρόγκεν δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Το δικό τους εξώφυλλο εμφανίστηκε στον instagram λογαριασμό του Τζέιμς Φράνκο και έχει γίνει ανάρπαστο - όπως ήταν αναμενόμενο!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight