Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Πεφάνης: "Έχω συζητήσει με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το Νικο Τζανάκο το ενδεχόμενο της εκλογικής συμπόρευσης"

Δημήτρης Πεφάνης: "Έχω συζητήσει με...

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του ο υποψήφιος Δήμαρχος

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Οικονομόπουλο, εν όψει των επικείμενων Δημοτικών εκλογών, άφησε ο Δημήτρης Πεφάνης, μιλώντας στον Flash Πάτρα 98.7 και τους δημοσιογράφους Αχιλλέα Ροδίτη και Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον κ. Οικονομόπουλο, για τα θέματα που απασχολούν  την Πάτρα και την ανίχνευση  κοινών στοχεύσεων στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων. Κατέστησε δε σαφές, ότι σενάριο συνεργασίας μπορεί να ευοδωθεί, στην περίπτωση που υπάρξει ευρύτερη συναίνεση από τους άμεσους συνεργάτες του και τα στελέχη της παράταξής του

Όπως επίσης είπε ο κ. Πεφάνης, ανάλογες συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Νίκο Τζανάκο, ξεκαθαρίζοντας ότι αποτέλεσμα από αυτές τις διαβουλεύσεις, θα πρέπει να έχει προκύψει το αργότερο έως τις 10  Απριλίου.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή», μιλώντας πάντα στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του Flash 98.7, εκτίμησε με σιγουριά ότι οι υποψήφιοι που τελικά θα φθάσουν στην κάλπη, θα είναι 7 ή 8 και όχι 11, αφήνοντας να υπονοηθεί ότι είναι πιθανό να υπάρξει εκλογική σύμπραξη τριών ή τεσσάρων νυν διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις