Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Η Ελλάδα ζει μια νέα Κατοχή", λέει ο Καμμένος

"Η Ελλάδα ζει μια νέα Κατοχή",...

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου

 

Στην τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και κοινωνία αναφέρθηκε ο Π. Καμμένος, πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Καμμένος «η επέτειος του ξεσηκωμού δεν αποτελεί μόνο ημέρα μνήμης και σεβασμού στους αγωνιστές του 1821. Η πατρίδα μας σήμερα βιώνει μια αλλού είδους ξένη κατοχή, την οικονομική κατοχή που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, η οποία εκτελεί τις εντολές τους.

Η εθνική κυριαρχία καταλύεται, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων κινδυνεύει και οι κυβερνώντες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εκτελούν τις εντολές των δανειστών».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τιμούμε τον αγώνα των πολεμιστών του 1821. Μαζί με τον ελληνικό λαό θα αγωνιστούμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα αύριο σαν αυτό που ονειρεύτηκαν οι αγωνιστές του 1821 και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει την πατρίδα μας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας, όπως επιθυμούν η Μέρκελ και οι εγχώριοι υποτελείς της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις