Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στην Εγλυκάδα: Έφυγε ξαφνικά στα 36της χρόνια η Σοφία Νικολοπούλου σκορπίζοντας απέραντη θλίψη

Σοκ στην Εγλυκάδα: Έφυγε ξαφνικά στα 36τ...

Την Δευτέρα το τελευταίο αντίο

Τραγωδία στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα μετά τον ξαφνικό χαμό μιας νέας  κοπέλας, που ήταν γεμάτη απο ζωή και όνειρα. Η 36χρονη Σοφία Νικολοπούλου από την Εγλυκάδα Πατρών, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου, εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, φίλους και γνωστούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η κοπέλα είχε έντονους πόνους στην πλάτη από το βράδυ της Παρασκευής αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Το πρωί του Σαββάοτυ, γύρω στις 9, αισθάνθηκε έντονους πόνους στην περιοχή του στήθους και λιποθυύμησε.  Ειδοποιήθηκε αμέσως το ασθενοφόρο  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», αλλά δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή.

Συντετριμμένοι οι γονείς της, Παναγιώτης, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος και Αικατερίνη, συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, αλλά και η αδελφή της Έφη Νικολοπούλου, η οποία διατηρεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη κοπέλα θα πουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Δευτέρα, στις 4 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις