Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Υπομονή μέχρι τις 2 Απριλίου 2014 οπότε θα κάνει πρεμιέρα το Just The 2 Of Us στο Mega

Υπομονή μέχρι τις 2 Απριλίου 2014 οπότε ...

Mε πολλά γνωστά ονόματα έρχεται το δημοφιλές τραγουδιστικό σόου

Το νέο σόου του καναλιού Mega, Just The Two Of Us, για το οποίο οι τηλεθεατές «βομβαρδίζονται» από συνεχή τρέιλερ το τελευταίο διάστημα, δεν θα κάνει πρεμιέρα την προσεχή Τετάρτη 26 Μαρτίου όπως αναμενόταν αλλά τελικά την παραπάνω Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στην βραδινή ζώνη.

Ο λόγος για την μικρή αναβολή, όπως γράφει το σάιτ gossip-tv.gr, είναι ότι ενώ η παραγωγή είχε βρει τους συμμετέχοντες, τους δασκάλους και είχε κλείσει για την παρουσίαση την λαμπερή ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, δεν έχουν ακόμα βρει και καταλήξει στο θέμα των κριτών. Ο μόνος σίγουρος που είναι για τη θέση της κριτικής επιτροπής είναι ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους!

Οι φήμες θέλουν να βρίσκεται και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην κριτική επιτροπή, παρόλο που ο ίδιος είπε μέσω του «Πρωινό Mou» ότι κανείς δεν του έκανε πρόταση, αλλά και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Η πρεμιέρα λοιπόν αναβάλλεται και το Just The Two Of Us θα ξεκινήσει να προβάλλεται μια εβδομάδα μετά, δηλαδή την Τετάρτη 2 Απριλίου.

Όσο για τους συμμετέχοντες, απ’όσο είδαμε από το τρέιλερ αναμείνατε από την Κατερίνα Στανίση και τον Μάρκο Σεφερλή μέχρι τα Κόκκινα Χαλιά, τον ποπ τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Στέλιο Διονυσίου και τη Θεοφανία Παπαθωμά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight