Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Ανδρέας Κατσανιώτης σε συνέντευξη του στο Αchaiachannel - «Στόχος μου να έχουμε αποτελέσματα»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδ...

Ο κ. Κατσανιώτης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2014 και τους βασικούς στόχους του, μίλησε σε συνέντευξη του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Achaia TV, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης που είναι Αχαιός στην καταγωγή.

Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι μπήκε στη μάχη για την Περιφέρεια συνειδητά, με τη διάθεση να προσφέρει στον τόπο από τον οποίο προέρχεται και με τον οποίο τον δένουν άρρηκτοι δεσμοί. Ανέφερε ως προτεραιότητές του την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.

Επιπλέον ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει κατανοητό ότι το μέλλον της Περιφέρειας είναι κοινό για Αχαΐα, Ηλεία και  Αιτωλοακαρνανία και ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να γίνει ο τόπος αυτό που του αξίζει να είναι.

Ο κ. Κατσανιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έχω συσσωρεύσει γνώση και εμπειρίες και είμαι γεμάτος ενέργεια την οποία θέλω να διοχετεύσω στον τόπο μου δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Με ενδιαφέρει να συνεργαστώ με όποιον θέλει να προσφέρει και έχει όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά. Με ενδιαφέρει να έχουμε αποτέλεσμα και να συγκεντρώσουμε μαζί μας θετικούς ανθρώπους, με όραμα και ιδέες και ικανότητες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις