Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: Στο πλευρό του Χρήστου Νικολάου η Ουρανία Καραμπελιά

Δυτική Αχαΐα: Στο πλευρό του Χρήστου Νικ...

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας

Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου τάσσεται η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Κάτω Αχαΐας, της  έδρας του Δήμου, Ουρανία Καραμπελιά. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Αχαγιώτισσες και Αχαγιώτες,

στις δύσκολες  και κρίσιμες στιγμές που περνάμε θα πρέπει  όλοι μαζί που αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε την προκοπή του, το συμμάζεμα του και την αισθητική του ομορφιά να στηρίξουμε ανθρώπους που μας το δείχνουν αυτό εμπράκτως.

Όπως όλοι γνωρίζετε ξεκίνησε στην πόλη μας ένα από τα σημαντικότερα έργα στην ιστορία της. Πρόκειται  για το έργο «Ανάπλαση  ιστορικού  και  εμπορικού  κέντρου της  Κάτω  Αχαΐας   προϋπολογισμού 2.100.000. €». Ένα έργο όπου με την ολοκλήρωσή του η πόλη θα αποκτήσει νέο χαρακτήρα, ελκυστικό και φιλικό τόσο προς τον κάτοικο όσο και προς τον επισκέπτη. Τα τμήματα που θα πεζοδρομηθούν θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα της πόλης μας και θα δώσουν άλλη αισθητική. Θα ομορφύνει η πόλη μας αλλά και θα καλυτερεύσει η ποιότητα της ζωής μας.

Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τον συνδυασμό

« Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και να δώσουμε την δυνατότητα στον Χρήστο Νικολάου, σ’ ένα  καταξιωμένο και δοκιμασμένο συμπολίτη μας επαγγελματικά,  από τη θέση του δημάρχου πλέον να συνεχίσει το νοικοκύρεμα τόσο του Δήμου μας όσο και της  πόλης που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε τόσο πολύ".

 

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις