Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Russell Crowe… πήρε την ευχή του Πάπα Φραγκίσκου

Ο Russell Crowe… πήρε την ευχή του Πάπα Φραγκίσκου

Ο πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου χολιγουντιανού blockbuster “Noah” προσπάθησε πάρα πολύ για μια προσωπική ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο

Ο πρωταγωνιστής του πολυαναμενόμενου χολιγουντιανού blockbuster “Noah” προσπάθησε πάρα πολύ για μια προσωπική ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο. Αυτό που κέρδισε εχτές Τετάρτη, 19 Μαρτίου, ήταν η ευλογία του.

Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταίες βδομάδες ο πρωταγωνιστής προσπάθησε να πείσει τον ποντίφικα να παρακολουθήσει την ταινία για να βγάλει ο ίδιος συμπέρασμα για το περιεχόμενό της, μετά τις έντονες αντιδράσεις που αντιμετώπισαν οι δημιουργοί για παραποίηση των βιβλικών κειμένων. Λέγεται ότι ζήτησε επίσης προσωπική ακρόαση από τον Πάπα.

Ο εκπρόσωπος του Βατικανού, αιδεσιμότατος Federico Lombardi από τη μεριά του δήλωσε ότι ο Πάπας δε θα παρακολουθήσει το φιλμ και δε θα δεχτεί σε ακρόαση τους συντελεστές. Παρόλα αυτά ο Crowe, ο σκηνοθέτης Darren Aronofsky και μέλη του συνεργείου έλαβαν πρόσκληση να παρακολουθήσουν την ομιλία του ποντίφικα, στις 19 Μαρτίου, στην πλατεία του Αγ. Πέτρου, όπου λέγεται ότι είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση και έλαβαν την ευλογία του.

“Τα σχόλια του Πάπα Φραγκίσκου για τη διαχείριση και την ευθύνη του ανθρώπου απέναντι στη φύση είναι πολύ εμπνευσμένα” σχολίασε ο Darren Aronofsky μέσω των social media “Όταν έχεις την ευκαιρία να τον ακούσεις, δεν μπορείς να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.”

Ο Crowe ήταν εξίσου μετριοπαθής χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχής του στο ακροατήριο ως προνόμιο.

Αυτή η έστω και σύντομη επαφή ενδέχεται να τραβήξει εκ νέου την προσοχή στην ταινία.

 

Δείτε τα tweets που δημοσίευσε ο Russell Crowe

https://twitter.com/russellcrowe/status/446248800676360192/photo/1

https://twitter.com/russellcrowe/status/446259680759672833

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight