Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: 80 οι οικογένειες που περιμένουν στήριξη από την Τράπεζα Τροφίμων - Έκκληση στους Πατρινούς να βοηθήσουν στη συγκέντρωση τροφίμων ενόψει του Πάσχα

Πάτρα: 80 οι οικογένειες που περιμένουν ...

Από την Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Τασία Παπαντωνοπούλου

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι 400 οικογένειες της Πάτρας έχουν κάνει αίτηση στην Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και αναμένουν να λάβουν τρόφιμα, από την πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού κα. Αναστασία Παπαντωνοπούλου διευκρινίζονται τα εξής:

«Εντύπωση προκαλούν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους εν αναμονή δικαιούχους της Τράπεζας Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε εκκρεμότητα 80 αιτήσεις συμπολιτών μας προς την Τράπεζα Τροφίμων, αλλά και αυτοί μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της κοινωνικοοικονομικής τους κατάστασης από τους κοινωνικούς λειτουργούς, λαμβάνουν τακτικά βοήθεια με ευθύνη της  Υπηρεσίας.

Κατά συνέπεια, η εικόνα που παρουσιάζεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ενδεχομένως να αποθαρρύνει όσους έχουν πραγματική ανάγκη να ζητήσουν την αρωγή του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Πράγματι οι πολιτικές φτωχοποίησης που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αυξάνουν τον αριθμό των ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να καλέσω και πάλι τους συμπολίτες μας να δείξουν το περίσσευμα της ανθρωπιάς τους και να συνδράμουν στο δύσκολο έργο του Κοινωνικού Οργανισμού, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για την Τράπεζα Τροφίμων για τις γιορτές του Πάσχα, γνωρίζοντας ότι η βοήθεια τους θα πάει σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν πραγματικά ανάγκη".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις