Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σήμερα το βράδυ, για τους «8» του Champions League

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σήμ...

Ραντεβού με την ιστορία στο Ολντ Τράφορντ

«Ραντεβού» με την ιστορία αλλά και τους «8» του Champions League έχει απόψε το βράδυ (21:45) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Στο «θέατρο των ονείρων», οι ερυθρόλευκοι καλούνται να υπερασπιστούν το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη και να κατορθώσουν αυτό που μέχρι πριν ένα μήνα φάνταζε ακατόρθωτο -να αποκλείσουν τους «κόκκινους διαβόλους» και να προκριθούν στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Ο Μίτσελ θα παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Μαρκάνο και Μανωλά, τον Σαλίνο δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντινγκά και Μανιάτης με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τον Τσόρι, Πέρερ (αριστέρά), Κάμπελ (δεξιά) και μοναδικό προωθημένο τον Βαλντές.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος λοιπόν πάει στα προημιτελικά, για δεύτερη φορά στην ιστορία του, μετά το 1999. Τότε με απευθείας πρόκριση στους ομίλους, τώρα αποκλείοντας έναν ακόμη αντίπαλο, την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports