Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 24 Μαρτίου ο 37ος Ποδηλατικός Γύρος «ΘΥΣΙΑΣ» προς τιμήν του Αχαιού ποδηλάτη Κανέλλου Κανελλόπουλου

Στις 24 Μαρτίου ο 37ος Ποδηλατικός Γύρος...

Αφετηρία η πλατεία Κάτω Δημοκρατίας της Κάτω Αχαΐας

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γ.Σ. Δύμης και τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών συνδιοργανώνοντας για τρίτη συνεχή φορά τον 37ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ» αγώνα Σιρκουί  προς τιμήν του ποδηλάτη Κανέλλου Κανελλόπουλου στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων της πρώην Νομαρχίας Αχαΐας και του Δήμου Καλαβρύτων για την Εθνική Επέτειο της «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821».

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου 2014 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 15:00 έως 18:00 περίπου και θα συμμετάσχουν αθλητές μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας με πολλές συμμετοχές στο εξωτερικό.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι: αφετηρία η Πλατεία Δημοκρατίας- Πατρών Πύργου –Αθηνάς – Γεωργίου Μαχαίρα (Κολοσάρα)– Στεναίτικα- Αγιοβλασίτικα- Άνω Αχαΐα και τερματισμός στο Ελαιοχώρι Αχαΐας.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες πραγματοποιούνται για 35 χρόνια και την επόμενη μέρα Τρίτη 25/3/2014 θα συνεχίσουν με τον κλασικό πλέον αγώνα αντοχής 100 Km που θα αρχίσει στις 09:00 με εκκίνηση από Μόλο Αγ. Νικολάου και θα τερματίσει στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας.

Ο αγώνας πραγματοποιείται προς την τιμήν των ηρώων του 1821.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις