Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αύριο αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί αν θα κλείσουν Παρασκευή και Δευτέρα-Βολές Σοφιανόπουλου κατά του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Πάτρα: Αύριο αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί...

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Δεν είναι βέβαιο  οτι τα φαρμακεία της Πάτρας θα κλείσουν την Παρασκευή και τη Δευτέρα, όπως αποφάσισε χθες το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι φαρμακοποιοί της Πάτρας θα αποφασίσουν αύριο Πέμπτη το βράδυ στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης αν θα συμπλεύσουν με την απόφαση του Πανελληνίου, ή αν θα διαχωρίσουν τη θέση τους λειτουργώντας κανονικά τα καταστήματά τους.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Αντέννα Πάτρας 105,3) ο πρόεδρος του τοπικού Φαρμακευτικού Συλλόγου Ανδρέας Σοφιανόπουλος, αφού διευκρίνισε οτι εκφράζει προσωπικές θέσεις μέχρι να γίνει η γενική συνέλευση, ξεκαθάριθσε οτι όλα είναι ανοιχτά.

Εξέφρασε δε προβληματισμό για την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου υποστηρίζοντας οτι δεν αποκλείει μία ομάδα του Διοικητικού του Συμβουλίου να συμπλέει με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ξεκαθάρισε δε, οτι το μείζον θέμα των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων, δεν αφορά τον Υπουργό Υγείας (με τον οποίο συναντήθηκαν και συμφώνησαν το προεδρίο και τα μέλη του Δ.Σ του Πανελλήνιου), αλλά τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Πρόσθεσε δε οτι δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με το Υπουργείο και στη συνέχεια να προχωράς σε απεργιακές κινητοποιήσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις