Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σπανούλης χάνει οριστικά Μπαρτσελόνα

Ο Σπανούλης χάνει οριστικά Μπαρτσελόνα

Φόβοι και για Πρίντεζη

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λείψει από το επικείμενο παιχνίδι της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" δεν είναι ακόμα έτοιμος, καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει εκτός δράσης έως ότου αναρρώσει πλήρως και ανέφεραν πως δεν πρέπει να ρισκάρει.

Ο φόβος της υποτροπής είναι μεγάλος και ουδείς θα ήθελε να δει τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μένει εκτός παρκέ για μεγαλύτερο διάστημα εξαιτίας μιας... απερισκεψίας, έστω κι αν η ομάδα έχει σημαντικά παιχνίδια μπροστά της. Ως εκ τούτου μοιάζει απόλυτα λογικό να χάσει το τέταρτο σερί παιχνίδι των Πειραιωτών με στόχο να ξεκουράσει ακόμα περισσότερο το γόνατό του και να επιστρέψει 100% έτοιμος. Χθες ακολούθησε θεραπευτική αγωγή όπως και τις προηγούμενες μέρες κι αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Εκτός της χθεσινής προπόνησης έμειναν και οι Γιώργος Πρίντεζης, Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Ελληνας φόργουορντ εξακολουθεί να έχει ένα σφίξιμο στη μέση κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε στο All Star Game. Πάντως, παρά το γεγονός οτι στο προηγούμενο ματς έπαιξε με ένεση η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Σερμαντίνι από την άλλη εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή προκειμένου να μεταβεί στη Γεωργία για να πάρει τη βίζα του και επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα ούτως ώστε να συμμετάσχει σήμερα στο πρόγραμμα προπόνησης. Και οι δυο θα είναι παρόντες στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πέντε μεγάλες αναμετρήσεις έως το τέλος του Τop-16 και με τέσσερις νίκες θα βρει μία θέση στα πλέι οφ. Το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα δεν είναι "τελικός" για τους Πειραιώτες, καθώς με ήττα η ομάδα δεν βγαίνει από τον στόχο της. Με νίκη, βέβαια, αποκτά μεγάλο προβάδισμα, ωστόσο τα τέσσερα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν είναι πολύ πιο σημαντικά και συνάμα καθοριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις