Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Οριστική η αυτόνομη κάθοδος Πατούχα στις δημοτικές εκλογές - Παρουσιάζει εκλογική διακήρυξη της "Ανυπότακτης Πολιτείας"

Πάτρα: Οριστική η αυτόνομη κάθοδος Πατού...

Μετά το "ναυάγιο" των συζητήσεων με ΣΥΡΙΖΑ και ΡΑΠ

Οριστική είναι πλέον η αυτόνομη κάθοδος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Πατρέων του Χρήστου Πατούχα και της «Ανυπότακτης Πολιτείας». Αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη ο κ. Πατούχας θα παρουσιάσει την εκλογική διακήρυξη της «Ανυπότακτης Πολιτείας», γεγονός που σηματοδοτεί και την αυτόνομη πορεία της στις δημοτικές εκλογές μετά το οριστικό «ναυάγιο» των συζητήσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.).

Τις πληροφορίες αυτές μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον «Αντέννα Πάτρας 105,3». Είναι, πάντως, σημαντικό να τονιστεί ότι ο κύριος Πατούχας, σ’ όλες τις φάσεις των συζητήσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ρ.Α.Π. φρόντιζε να διατηρεί τον αυτόνομο χαρακτήρα της δημοτικής του παράταξης η οποία ήδη εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συζητήσεις που τελικώς δεν τελεσφόρησαν, ούτε και όταν έφτασαν στο επίπεδο των επικεφαλής των παρατάξεων (Πατούχας και Σπαρτινός).

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Πάτρα, πλέον, είναι έντεκα, στη μεγάλη τους πλειονότητα προερχόμενοι από τον χώρο του Κέντρου και της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις