Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Τα ΖΑΚουλάκια της Τρίτης

Τα ΖΑΚουλάκια της Τρίτης

Του Διονύση Ζακυνθινού

*Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, λόγω ανωτέρας βίας, τα Ζακουλάκια από σήμερα, εκ νέου, στις επάλξεις!

*Αισθάνομαι, πάντως, για αρχή την ανάγκη να ευχηθώ «καλή ανάρρωση» από καρδιάς στον Σφουγγαράκη, που έπεσε τάβλα κάτω από λοίμωξη!

*Προσεύχομαι με όλη μου τη δύναμη στην Παναγία τη Μερκελιώτισσα να βάλει το χέρι της και να είναι το παλικάρι, γερό και δυνατό, σύντομα, πάλι, κοντά μας!

*Χαμός του χαμού και ανησυχία για τον βουλευτή Αχαϊας (ας μην ξεχνάμε την τωρινή, θεσμική, ιδιότητά του) Γιωργάκη, ο οποίος συγκρούστηκε μετωπικά με το παχύδερμο.

*Η ανησυχία δεν έχει να κάνει με το αν είναι ή δεν είναι καλά ο Γιωργάκης μετά τη σφοδρή σύγκρουση του με τον πράσινο «τόφαλο».

*Κι αυτό διότι είναι ευρέως γνωστή η γερή κράση του Γιωργάκη και η αγέρωχη σωματοδομή του, εξαιτίας της εντατικής γυμναστικής που κάνει όλη του τη ζωή.

*Άλλωστε, από κορμάρα (καθώς, είπαμε, την γυμνάζει συνεχώς) αυτό το παιδί ανέκαθεν πήγαινε… τρένο. Στο μυαλό κολλούσε, αλλά εδώ κλείνει η παρένθεση.

*Η ανησυχία έχει να κάνει με τον φόβο του πολιτικού συστήματος μήπως ο Γιωργάκης, που φέρεται έτοιμος να κάνει δικό του κόμμα, καταφέρει και κόψει 0,0005% από το απόκομμα του ΠΑΣΟΚ.

*Όσο για το όνομα του νέου πολιτικού φορέα, όταν τον κάνει με το καλό ο Γιωργάκης, εννοείται ότι δεν θα ονομάζεται ούτε «ποτάμι» (πρόλαβε άλλος) ούτε «ρέμα», ούτε «χείμαρρος», ούτε «καταρράκτης».

*Εξυπακούεται ότι θα φέρει ως τίτλο το διάσημο σχήμα λόγου: «Λεφτά υπάρχουν»! Θέλει και ρώτημα;

*Δεν ξέρω, πάντως, εάν το πήρατε χαμπάρι, αλλά αν δεν κάνω τραγικό λάθος, μεταξύ αυτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Βίβιαν συγκαταλέγεται και ένας ψυχίατρος, ονόματι Συκιώτης!

*Ναι, ο ίδιος φέρει το θρυλικό επώνυμο με το οποίο έχει συνδεθεί στην αγαπημένη μας Δημαρούπολη, από χρόνια, η (μη) ψυχική υγεία των κατοίκων της.

*Υπενθυμίζεται ότι από παλιά, όταν οι Δημαροπουλιώτισες και οι Δημαρουπολιώτες αναφέρονταν σε κάποια ή κάποιον που είχε λαλήσει, έλεγαν χαρακτηριστικά: «Είναι για τον Συκιώτη»!

*Όμως, η πουτάνα η ζωή τα έφερε έτσι που (όπως μας κατάντησαν) οι απανταχού «Συκιώτηδες» είναι στις μέρες μας, στις δόξες τους!

*Συμπέρασμα; Ο Συκιώτης τώρα δικαιώνεται!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time