Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοντά στους σεισμοπαθείς Ληξουριώτες φορείς απο τη Δυτική Αχαϊας-Συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τρόφιμα και ρούχα

Κοντά στους σεισμοπαθείς Ληξουριώτες φορ...

Όλο το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωναν βοήθεια

Την Πέμπτη 27/2/2014 πολυμελή ομάδα από τους σταθμούς ΕΣΕΠΑ Κ. Αχαϊας - Βραχναιϊκων – Βαρθολομιού και ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας με επικεφαλή τον Αντιδ/ρχο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Αχαΐας ,κο Κανέλλο Κανελλόπουλο, μετέβησαν στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, όπου και παρέδωσαν την βοήθεια για τους πληγέντες , η οποία απαρτίζετο από σημαντική ποσότητα γάλακτος εβαπορέ, εμφιαλ. νερού , τροφίμων καθώς και παιδικού ρουχισμού.

Ο Δήμος μας ,μιας και έχει δεχθεί τη μνή του εγκέλαδου ,γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η συνδρομή στους πληγέντες και τις οικογένειες τους για ψυχολογικούς και ουσιαστικούς λόγους.

Ο Δήμος μας δεν μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και σε συνεργασία με το ΕΣΕΠΑ τα παρέδωσε στο Δήμο Κεφαλληνίας στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου.

Στο χώρο αυτό συναντήθηκε και δέχθηκε τις ευχαριστίες του Δήμου Κεφαλληνίας μέσω τουΑντιδ/ρχου κου Ματιάτου Σπυρίδωνα και του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κου Κοκόση Διονύση.

Για μια ακόμα φορά , ο Δήμος μας, μαζί με τους εθελοντές της περιοχής μας ανέδειξαν το υψηλό αίσθημα της αλληλεγγύης , στηρίζοντας τους πληγέντες της Κεφαλονιάς .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις