Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το 4ο ΓΕΛ Πάτρας, πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλλευ!

Το 4ο ΓΕΛ Πάτρας, πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλλευ!

4ο ΓΕΛύκειο Πάτρας - Πειραματικό Λύκειο ΑΕΙ=2-1(26-28,27-25,15-12).

Πρωταθλήτρια σχολική ομάδα στο  πρωτάθλημα  κοριτσιών Ν. Αχαΐας 2013-14 αναδείχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ το 4ο ΓΕΛ Πάτρας νικώντας το Πειραματικό ΑΕΙ, σε έναν αγώνα πραγματική διαφήμιση για το βόλλευ,  μιας και η νικήτρια ομάδα έκανε πλήρη ανατροπή στο σκορ, με σετ που έληξαν στον πόντο.

Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία των μαθητών και των δύο σχολείων που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα,  ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν και οι καθηγητές και δ/ντές και των δύο σχολείων.

Την απονομή έκανε στην νικήτρια ομάδα η προϊσταμένη του γραφείου φυσ. αγωγής της β/θμιας εκπ/σης κ. Γ. Μητρογιάννη.

Το 4ο ΓΕΛ για να φτάσει στον τελικό νίκησε με την σειρά τα σχολεία: το 6ο ΓΕΛ Πάτρας με σκορ 2-1,το 2ο ΓΕΛ Πάτρας με 2-1,το Λύκειο Δεμενίκων 2-0,το Λύκειο Κ. Αχαΐας με 2-0 και  το Λύκειο  Ακράτας με 2-1.

Καθηγητής - προπονητής στο 4ο ΓΕΛ είναι ο κ. Γιάννης Παπαγιαννόπουλος απουσίαζε όμως στον τελικό(είναι με πρόγραμμα comenius στην Φιλανδία) και τον αντικατέστησαν στον τελικό οι συνάδελφοί του κ.κ. Βασίλης Γεωργιόπουλος και Σάκης Αντωνακόπουλος και στον ημιτελικό ο Μιχάλης Χριστοδούλου.

Στην φωτό όρθιοι απο αριστερά: Γιάννης Παπαγιαννόπουλος,  Μαρίνα Χριστοπούλου, Ελένη Παριανού, Ιωάννα Αραβαντινού, Αγγελική Χριστοπούλου, Αδριανή Βαλερίου, Αγγελική Κυριακοπούλου.

Καθιστές απο αριστερά: Παναγιώτα Παπαφωτίου, Ρεγγίνα Καπετανάκη, Νικολίτσα Κατσή, Αναστασία Σκαμπαρδώνη, Ευθυμία-Άννα Γιαννιώτη, Αλεξάνδρα Αγγελακοπούλου και Σμαράγδα Ρογδάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports