Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δύο πανελλήνιες διακρίσεις για την Δόξα

Δύο πανελλήνιες διακρίσεις για την Δόξα

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη  στην Χαλκίδα ο Α.Σ. Δόξα κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία των νεανίδων και την πέμπτη θέση στην κατηγορία των ανδρών.

Ακόμα μια πανελλήνια διάκριση πρόσθεσαν στην συλλογή τους οι αθλήτριες του Α.Σ. Δόξα Αγγελοπούλου Αλεξάνδρα και Καψή Δήμητρα που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των -46 κιλών Νεανίδων και κατέκτησαν  τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας.

Οι  διακεκριμένες αθλήτριες του Α.Σ. Δόξα που πρωταγωνιστούν  όχι μόνο στις Πανελλήνιες διοργανώσεις αλλά και σε διεθνή πρωταθλήματα ,διεκδίκησαν για μια ακόμη φορά τον πανελλήνιο τίτλο και ανταμείφθηκαν με την τρίτη πανελλήνια θέση .

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κέρδισαν τους αγώνες τους με μεγάλες διαφορές στα σκορ και επικράτησαν επί των αντιπάλων τους.

Η Λίλα Θεοδώρα αγωνίστηκε στην κατηγορία των -51 κιλών Νεανίδων  όπου μετά από δύο πολύ δυνατά παιχνίδια ηττήθηκε στον αγώνα πριν από τα μετάλλια, με την αμέριστη συμμετοχή της διαιτησίας , αφού της χρέωσαν ένα τρίποντο  χτύπημα στο κεφάλι που ποτέ δεν δέχτηκε και αγνόησαν ένα δικό της τρίποντο χτύπημα, στο κεφάλι της αντιπάλου.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο αθλητής Κοντογιαννάτος Χρήστος στα - 60 κιλά Εφήβων. Αγωνίστηκε με το πείσμα που τον διακρίνει και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ενώ στους Άνδρες ο Σταυρόπουλος Χρήστος κατέκτησε την πέμπτη Πανελλήνια Θέση.

Ο Προπονητής κ. Παπαδάτος Ανδρέας  δήλωσε: "Ο δρόμος του πρωταθλητισμού είναι γοητευτικός αλλά και δύσκολος ταυτόχρονα. Η πρόκληση για αθλητές και προπονητές  είναι να συνεχίσουν να προσπαθούν με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση και πείσμα τις στιγμές που νομίζουν ότι έχουν φτάσει  τα όρια  τους. Οι αθλητές του Α.Σ. Δόξα έχουν αποδείξει πως το μπορούν!".

Η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών του Α.Σ. Δόξα θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς  ενόψει των επόμενων πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports