Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε τον καλλιτέχνη που στέλνει φέτος η Αυστρία στην Eurovision -Πολίτες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας αντιδρούν μιλώντας για "Σόδομα και Γόμορα"

Δείτε τον καλλιτέχνη που στέλνει φέτος η...

Στις 18 Μαρτίου 2014 η κρατική τηλεόραση της χώρας θα παρουσιάσει το τραγούδι και το βίντεοκλιπ που θα την εκπροσωπήσει

Η κρατική τηλεόραση της Αυστρία, ORF, ανακοίνωσε πως το τραγούδι μαζί με το επίσημο βίντεοκλιπ του θα παρουσιαστούν σε ειδική συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 στη Βιέννη.

Οι τηλεθεατές θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν ζωντανά την φετινή εκπρόσωπο της χώρας Conchita Wurst λίγες μέρες αργότερα στο Αυστριακό talent show, «Srictly Come Dancing».

Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα (πρόκειται για άνδρα καλλιτέχνη που ντύνεται γυναικεία και συνδυάζει τα μακριά μαύρα μαλλιά με το έντονο βάψιμο και το μούσι στο πρόσωπο) λέγεται στην πραγματικότητα Tom Neuwirth και είχε συμμετάσχει και το 2012 στον εθνικό τελικό της Αυστρίας όπου όμως είχε πάρει την 2η θέση.

Όπως σημειώνει το ΟGAE Greece, η Αυστρία με την φετινή της εκπρόσωπο έχει ήδη κανονίσει και τις χώρες, που θα επισκεφτεί για τη προώθηση του τραγουδιού της. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγονται η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ολλανδία.

Η Αυστρία εμφανίζεται στο πρώτο μισό του 2ου ημιτελικού στις 8 Μαΐου 2014 στην 59η Eurovision στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η Αυστρία κατόρθωσε μόνο μία φορά να περάσει τον «σκόπελο» του ημιτελικού, και αυτή ήταν το 2011 με τη Nadine Beiler και το τραγούδι The Secret Is love (18η θέση).

Στο μεταξύ στην Ρωσία ήδη υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για την εμφάνιση του/της εκπροσώπου της Αυστρίας στην φετινή Γιουροβίζιον και όπως έγραψε η εφημερίδα Πράβδα, πάνω από 400 άτομα έχουν μαζέψει υπογραφές που έχουν σταλεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Επικοινωνιών της Ρωσίας, ζητώντας να μην μεταδοθεί το βίντεοκλιπ αλλά ούτε και το σημείο της εμφάνισης της Conchita Wurst στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Αντιδράσεις σε μικρότερο όμως βαθμό για την συγκεκριμένη συμμετοχή υπάρχουν και στην Λευκορωσία.

Το επιχείρημα όσων αντιδρούν είναι ότι «δεν είναι δυνατόν να δουν τα παιδιά μας αυτό το θέαμα που παραπέμπει σε Σόδομα…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight