Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 4 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Iχθύες

Ταλαιπωρίες είναι πιθανές σήμερα σε οικονομικές συναλλαγές, λόγω της εριστικής αντίθεσης Σελήνης-Άρη, γι' αυτό θα πρέπει να είστε υπομονετικοί σε διάφορες πληρωμές, αγορές, συμφωνίες κλπ, και αποφύγετε τον ανταγωνισμό για οικονομικά θέματα. Το βράδυ όμως ηρεμεί το κλίμα και θα έχετε ευκαιρίες για ωραίες βόλτες κι επικοινωνία.

Κριός

Συνεχίζει και διατρέχει το ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα η Σελήνη, ενώ η δύσκολη όψη της με τον Άρη κάνει το κλίμα ανταγωνιστικό – προσέξτε να μην είστε εριστικοί και να μην προκαλείτε χωρίς λόγο. Αυξημένη τάση εγωισμού και θυμού. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα από βιασύνη. Ηρεμεί πολύ όμως το κλίμα το βράδυ.

Ταύρος

Πολεμικό το κλίμα σήμερα με την Σελήνη απ' τον Κριό μέχρι το βραδάκι, ενώ και η αντίθεσή της με τον Άρη φέρνει τάση για νεύρα κι ανησυχία. Ειδικά στο χώρο δουλειάς μπορεί να θυμώνετε σήμερα πιο εύκολα, γι' αυτό προσοχή – ας είστε υπομονετικοί. Κατόπιν όμως η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας κι επανέρχεται η γαλήνη.

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις, κυρίως με φίλους, γνωστούς, με τα παιδιά αλλά και στα ερωτικά, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εριστικό. Πιθανά και οικονομικά άγχη. Όμως απ' το βραδάκι που η Σελήνη θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου, το κλίμα θα χαλαρώσει και θα μπορέσετε να αναπαυτείτε.

Καρκίνος

Ο εγωισμός μπορεί να τυφλώσει σήμερα με την αντίθεση Σελήνης-Άρη, μια όψη που κάνει το κλίμα πολεμικό. Ειδικά στα επαγγελματικά, με άτομα εξουσίας αλλά και στο σπίτι, προσοχή σε εντάσεις – υπερβείτε το εγώ σας. Πολύ καλύτερο το κλίμα το βράδυ και θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με φίλους ή για σερφάρισμα στο ίντερνετ.

Λέων

Προσέξτε σήμερα τις εντάσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Άρη προκαλεί νεύρα κι ανυπομονησία. Πιθανές συγκρούσεις με συγγενείς ή με δασκάλους αλλά και με άτομα απ' το εξωτερικό – αυξημένος ο εγωισμός. Ταλαιπωρίες σε θέματα σπουδών και νομικών. Ηρεμεί το κλίμα το βράδυ ωστόσο.

Παρθένος

Άγχη, ανταγωνισμούς, ίσως και ταλαιπωρίες γύρω από οικονομικά θέματα προκαλεί σήμερα η εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη, ενώ θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί σε πληρωμές, αγορές και σε άλλες συναλλαγές. Έντονη κτητικότητα κι εγωισμός. Όμως απ' το βραδάκι η Σελήνη στον Ταύρο επαναφέρει την ηρεμία, την σταθερότητα και την ασφάλεια.

Ζυγός

Η Σελήνη απ' τον ανταγωνιστικό Κριό σε αντίθεση με τον Άρη στο ζώδιό σας, είναι λογικό σήμερα να δημιουργεί εύφλεκτο κλίμα και τάση για συγκρούσεις, γι' αυτό προσοχή. Αποφύγετε επίσης τις βιασύνες, καθώς ελλοχεύουν ατυχήματα, καψίματα, κοψίματα κλπ. Όμως το βράδυ το κλίμα θα γίνει πολύ πιο ήρεμο κι ερωτικό.

Σκορπιός

Εκνευρισμό στο χώρο δουλειάς είναι πιθανό να φέρει σήμερα η εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη, γι' αυτό προσέξτε να μην προκαλείτε τους άλλους συνειδητά ή ασυνείδητα. Ίσως υπάρχει και θυμός που εκδηλώνεται σπασμωδικά. Ωστόσο απ' το βραδάκι αλλάζει η ατμόσφαιρα, γίνεται γλυκιά  και ήρεμη και θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνική ζωή.

Τοξότης

Εντάσεις στα ερωτικά, με τα παιδιά και με φίλους ή γνωστούς προκαλεί σήμερα η εύφλεκτη αντίθεση Σελήνης-Άρη, καθώς κάνει το κλίμα εριστικό, ενώ ο καθένας κοιτά τον εαυτό του μην υπολογίζοντας τους άλλους. Ωστόσο θα έχετε δημιουργικότητα και ζωτικότητα. Το βράδυ ηρεμεί πολύ το κλίμα, ενώ θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές.

Αιγόκερως

Χρειάζεται προσοχή στον εγωισμό, στα νεύρα, στη βιασύνη και στα ατυχήματα σήμερα, γιατί η αντίθεση Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα πολεμικό κι αυξάνει τις εντάσεις. Ειδικά στο σπίτι και στα επαγγελματικά είναι πιθανές συγκρούσεις. Πολύ πιο όμορφο το κλίμα ωστόσο απ' το βραδάκι και θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση.

Υδροχόος

Λόγο της εύφλεκτης αντίθεσης Σελήνης-Άρη σήμερα, θα χρειαστεί υπομονή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις – προσοχή σε νεύρα και βιασύνες. Επίσης φροντίστε να μην προκαλείτε με το λόγο. Εντάσεις με συγγενείς. Ταλαιπωρίες σε συναλλαγές, σε σπουδές και νομικά θέματα. Το βράδυ ωστόσο θα είναι όμορφο και θα ηρεμήστε στη θαλπωρή του σπιτιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being