Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τουρκία: Ελεύθεροι πέντε ύποπτοι για διαφθορά – μεταξύ τους 2 γιοι τέως υπουργών

Τουρκία: Ελεύθεροι πέντε ύποπτοι για δια...

Η κυβέρνηση της Τουρκίας έχει μετακινήσει ή αποπέμψει χιλιάδες αστυνομικούς και εκατοντάδες δικαστικούς από τις 17 Δεκεμβρίου

Λάδι στη φωτιά αναμένεται να ρίξει στην Τουρκία η αποφυλάκιση των πέντε υπόπτων, μεταξύ των οποίων και δύο γιοι τέως υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν και ένας αζέρος επιχειρηματίας, που για τη μεγάλη υπόθεση διαφθοράς η οποία έχει προκαλέσει σοβαρές πολιτικοοικονομικές αναταράξεις στη γείτονα.


Ο γιος του τέως υπουργού Οικονομίας Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν και ο γιος του τέως υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, και ο αζέρος επιχειρηματίας Ρεζά Ζεράμπ, απαγορεύεται να ταξιδέψουν εκτός Τουρκίας.

Η κυβέρνηση της Τουρκίας έχει μετακινήσει ή αποπέμψει χιλιάδες αστυνομικούς και εκατοντάδες δικαστικούς από τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε και ξέσπασε το σκάνδαλο, θεωρώντας ότι πολλοί υπηρετούντες σε αυτές τις υπηρεσίες είναι υποστηρικτές ή μέλη του δικτύου Χιζμέτ του κ. Γκιουλέν.

Στο μεταξύ, άγριο ξύλο σημειώθηκε και πάλι σήμερα Παρασκευή στην τουρκική βουλή, με αφορμή τις αποκαλύψεις για χρηματισμό του Ταγίπ Ερντογάν και του γιου του.

Ο βουλευτής του CHP, Σεβκί Κουλκούγλου χτυπήθηκε από τον κυβερνητικό Μετίν Κουλούνκ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ματωμένη μύτη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις