Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η έκπληξη του "μάγκα" Γιώργου Κοτοπούλη στον Χάρρυ Κλυνν-Πώς τον υποδέχτηκε στο banana moon- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η έκπληξη του "μάγκα" Γ...

Καρναβαλική υποδοχή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό Χάρρυ Κλυνν όταν χθες το βράδυ πήγε για φαγητό στο banana moon!

Ο ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου - κλαμπ, Γιώργος Κοτοπούλης είχε ετοιμάσει ολόκληρο θεατρικό! Ντυμένος με τη γνωστή και αγαπημένη στολή του "Μπάμπη", ως "Μάγκας" ο Γιώργος Κοτοπούλης υποδέχθηκε τον Χάρρυ Κλυνν και την παρέα του με κλαρίνα και νταούλια.

Με τη βοήθεια του dj, ακούγονταν τα hit του διάσημου κωμικού ενώ ο "Μάγκας" έδινε ρεσιτάλ με το ... κλαρινέτο του! Ο Χάρρυ Κλυνν αγκάλιασε κι ευχαρίστησε τον Γιώργο Κοτοπούλη ενώ μόλις κάθισε στο τραπέζι άρχισε το "ρεσιτάλ" ερμηνείας!

Ο ιδιοκτήτης του banana moon "ερέθισε" τον αγαπημένο κωμικό με τα πολιτικά του σχόλια και ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους, ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικός!

Η μια ατάκα διαδέχονταν την άλλη, ενώ οι θαμώνες του banana moon δε σταματούσαν τα γέλια!

"Ξέρετε εδώ εμείς έχουμε και τον Αχαιάρχη μας, τον Γιώργο Παπανδρέου", είπε χαριτολογώντας σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Κοτοπούλης για να πάρει την απάντηση από τον Χάρρυ Κλυνν:

"Ε, τώρα μπορεί να έρθει άνετα στην Πάτρα. Καρναβάλι δεν έχετε;".

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, διασκέδασε με τη ψυχή του αν και μερικές φορές δεν μπορούσε ούτε να φάει! Κι αυτό, γιατί οι θαμώνες του καταστήματος του ζητούσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο Χάρρυ Κλυνν ευγενικός και ζεστός και με την ατάκα στο στόμα, δεχόταν ευγενικά.

Ο Χάρρυ Κλυνν, απόψε το βράδυ θα παρουσιάσει μία μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση - έκπληξη στα "Αστέρια". Ο δημοφιλής κωμικός υπόσχεται μία stand up comedy όπως μόνο ο ίδιος ξέρει καλά να κάνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight